Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat jestli někdo trpěl pořád na záněty močáku? A co vás vyléčilo nebo co na to nejlíp pomáhá? Trpím na to strašně :( každej měsíc nebo každý 2 měsíce prosím poraďte mi někdo... byla jsem na urologii tak před rokem asi cefkovanou moč jsem měla v pořádku nic mi nenašli čim by furt ovlivňoval ten zánět... teď mám zase zánět močáku čuram moč s krvi a zítra mám jit zas k urologovy.. máte někdo zkušenost? Prosim pište
@martinakokyova ja na to trpim au uz roky a ted co se snazime o druhe a ja se snazila lezet celou noc po styku a nesla hned curat tak zanet prisel opet.ted po hodine vstavam vycuram se utru antiseptickymi ubrousky na intimni oblast no a vidim ze je to lepsi.me pomahaji jen silna atb a pak brusinky susene kazdy den hrst a myju se intimnim mydlem.
Můžu doporučit blokurima uro+. Je to na dlouhodobý užívání a pomáhá to. A samozřejmě hodně pít aspoň 2,5 l denně.
Mně vždycky pomohl urologický čaj aspoň 3x i 4x za den. Pak také být v teple a pořádně ledviny propláchnout.. No nicméně jednou to bylo až na hospitalizaci v nemocnici a antibiotika, klid na lůžku. Tak snad ti aspoň něco z toho pomůže.
Pokud sexuálně žiješ může to být alergie na sperma nebo drazdiva poloha při sexu. Jinak brusinky nebo lichorerisnice.
@martinakokyova tibetská houba 😊 nikdy už se mi záněty nevrátily 😉 také jsem lítala po dr, cefkovani apd.
Ahoj taky sem strasne trpela pomohl mi az nas vyborny vyhlaseny urolog v Jablonci n.N. Dr. Drabek dal mi prasky uroinfekt na den i noc 30 dni cca 800lc lehka atb na 2 mesice a jeste posilujici prasky urovac nebo tak nejak. Dal mi pomohlo a i co radim kamoskam a funguje to zjistila sem ze mi to delalo taky spodni pradlo hlavne tanga takze nosim uz jen kalhotky a opravdu hygienu ted dodrzuji maximalne furt intim ubrousky. Porad musim pit. Nedelali mi dobre nektere sexualni polohy ale pouze jen s jednim partnerem s jinym to pak bylo vse ok. Kdyz me chytl mocak a podle dr sem mela vysledky ok vzdy sem do sebe nalila 2/3l mocopudneho caje nejednou a proste ikdyz sem brecela svijela se nesla sem curat treba az po 3h sem sla nikdy nesmis ze sebe tlacit a nesmis nikdy docurat to je nejhorsi co muzes udelat takhle opakovat porad. Jeste kdyz uz sem chtel skocit z mostu bolesti pomaha jedna vec curat ve sprse s varici vodou to mi ulevilo vzdy je to hnus ale ta bolest byla strasna. Snad neco pomuze ale kamoskam hodne pomohlo
Měla jsem několik let problémy. Teď už dlouho nic naštěstí. Pomáhalo mi preventivně jíst brusinky z lékárny. Záda a nohy v teple. A především hodně ale hodně pít a pořád se hlídat. Mě byly zjištěny chornické záněty. Stačí abych jeden den málo pila a už mě to bude večer řezat, ale protože se pořád prolívám, nemám problém. Taky si myslím, že z velké většiny to ovlivnil bývalý partner. Začalo to ve vztahu s ním a skončilo bez něj :D zjistila jsem, že rád honí sukně, a ne málo. Takže kdo ví jak to bylo a co mi neustále předával za bacil ...