Zánět před IVF, máte radu?

pidalka12
15. říj 2016

Ahoj všem. Dnes je to devátý den od protokolu. V pondělí jdu na odběr vajíček a po kultivaci na zavedení malého zázraku. Ale co se mi stalo!!! ☹ Ve stredu me začlo trapit svědění a nyní mám hrudkovaty vytok a svědění ještě víc...Bože! Myslím, ze je to těma hormonama. Bojím se, ze se tím nepovede odběr vajíček a pak zavedení. Doktorka mi doporučila Gynex, který rovná mikrofloru. Holky, nikde na inetu jsem nešla nějakou radu ci zkušenost. Máte někdo? Moc děkuji. Snad to bude vše v pořádku.

hanulkasa
15. říj 2016

Treba ti dají v pondělí v caru něco na preleceni, než zavedou embryo. Ještě to můžeš zkusit podpořit laktobacily. Asi bych si jinak sama nic neordinovala. Nevolala jsi kvůli tomu do caru?

pidalka12
autor
15. říj 2016

@hanulkasa děkuji za reakci. Nikam jsem nevolala. Jen tu szredu jsem to říkala doktorce a ta mi doporučila ty cipky. Není to žádné antibiotukum. Chodím do Sanusu v Pardubicích. Takže vše mi budou dělat tam. Proč jaaa :D :/

hanulkasa
15. říj 2016

Uvidíš v pondělí, třeba to nebude zase takový problém. Snad to nebude mít při opu vliv a do ET by ti asi dali něco co by od toho pomohlo. Já to měla taky, ale stihli jsme to zlikvidovat před OPU. Jinak na to trpím celé tehu, takže tě chápu.

pidalka12
autor
15. říj 2016

@hanulkasa jasně, uvidím. Věřím, ze to nebude nic hrozného. Spíš jestli tu ma někdo taky podobnou zkušenost. Děkuji

hanulkasa
15. říj 2016

Nevím jak to máš ty, ale já jsem měla před OPU takové žluté globule na zavedení, prý to byla jako dezinfekce. Nedostala jsi taky něco takoveho? Teď jsem si vzpomnela..

pidalka12
autor
15. říj 2016

@hanulkasa tak nic takového jsem nedostala. Ale v pondělí se optam. Tobě se mimco povedlo napoprvé? 🙂

hanulkasa
15. říj 2016

Nám vyšel 1.KET. já měla náběh na hyperstimulacni syndrom a byla celkem vyřízena.

hanulkasa
15. říj 2016

@pidalka12 je vidět že každý car má jiné postupy.

tammm
15. říj 2016

Pokud máš poblíž lékárnu,tak si skoč.Já vím,že jsem dostala v tubě něco na zánět v pochvě a zabralo to hned.Zavede se tuba s obsahem do pochvy a zmáčkne,vyteče taková proplachující kapalina.

trolik
15. říj 2016

Ahoj,nevím jak se to řeší před IVF ,ale celé těhotenství jste na to trpěla a dr.mo předepisoval Macmiror tuším že to byly takové žluté velké globule na zavádění vždy to pomohlo tak na 3týdny a pak znovu ☹ sama bych si asi nic neordinovala.Zkusila bych zavolat na gyndu nebo do caru.Jediné co mi teď pomáhá je mast s aplikátory Jenamazol volně dostupný v lekárně.Jinak radím přeléčit i partnera a vyvarovat se praní v aviváži.

pidalka12
autor
15. říj 2016

@hanulkasa přesně, každá klinika to má jiné. Otázka je, co je správně. Každý reaguje jinak a hodně je to (nebo aspoň ja si to myslim) o přírodě. Byla jsem nejdřív v Pronatalu, pak Atleta a teď Sanus.

pidalka12
autor
15. říj 2016

@trolik ja právě na záněty moc netrpim. A tohle nepřišlo v moc dobrou chvíli. Uvidíme, snad pomůže gynocaps, který rovná mikrofloru. A nebo budu muset zajet do lékárny. Děkuji všem 🙂