Ahoj všem. Dnes je to devátý den od protokolu. V pondělí jdu na odběr vajíček a po kultivaci na zavedení malého zázraku. Ale co se mi stalo!!! ☹ Ve stredu me začlo trapit svědění a nyní mám hrudkovaty vytok a svědění ještě víc...Bože! Myslím, ze je to těma hormonama. Bojím se, ze se tím nepovede odběr vajíček a pak zavedení. Doktorka mi doporučila Gynex, který rovná mikrofloru. Holky, nikde na inetu jsem nešla nějakou radu ci zkušenost. Máte někdo? Moc děkuji. Snad to bude vše v pořádku.
Uvidíš v pondělí, třeba to nebude zase takový problém. Snad to nebude mít při opu vliv a do ET by ti asi dali něco co by od toho pomohlo. Já to měla taky, ale stihli jsme to zlikvidovat před OPU. Jinak na to trpím celé tehu, takže tě chápu.
Nevím jak to máš ty, ale já jsem měla před OPU takové žluté globule na zavedení, prý to byla jako dezinfekce. Nedostala jsi taky něco takoveho? Teď jsem si vzpomnela..
Nám vyšel 1.KET. já měla náběh na hyperstimulacni syndrom a byla celkem vyřízena.
Pokud máš poblíž lékárnu,tak si skoč.Já vím,že jsem dostala v tubě něco na zánět v pochvě a zabralo to hned.Zavede se tuba s obsahem do pochvy a zmáčkne,vyteče taková proplachující kapalina.
Ahoj,nevím jak se to řeší před IVF ,ale celé těhotenství jste na to trpěla a dr.mo předepisoval Macmiror tuším že to byly takové žluté velké globule na zavádění vždy to pomohlo tak na 3týdny a pak znovu ☹ sama bych si asi nic neordinovala.Zkusila bych zavolat na gyndu nebo do caru.Jediné co mi teď pomáhá je mast s aplikátory Jenamazol volně dostupný v lekárně.Jinak radím přeléčit i partnera a vyvarovat se praní v aviváži.
Treba ti dají v pondělí v caru něco na preleceni, než zavedou embryo. Ještě to můžeš zkusit podpořit laktobacily. Asi bych si jinak sama nic neordinovala. Nevolala jsi kvůli tomu do caru?