Ahoj. Omlouvám se za takové téma, ale už si nevím rady.. Jsem 14 dní po porodu a na záchodě jsem byla jen jednou v porodnici a od té doby nic. Mám pocit, že moje tělo odmítá tlačit a když už tak tlačí úplně nějak jinak. Udělal se mi po porodu i hemeroid, ale nebolí ani nekrvácí, mažu masti z dubové kůry. Po takové delší době mám už chuť i jit na záchod, protože vždy cítím takový tlak a bolest ale nic se neděje. Je to nechutné, přijde mi že bobek už je u svěrače ale prostě nejde vytlačit. Nepomohl mi gutalax ani glicerinovy čípek. Neměla jste s tím nějaká také problém? Popřípadě prosím o radu. Děkuji!
Čípek každé ráno a taky 3x denně lněné semínko spařené.
Ahoj, taky sem měla samý problém, zkoušela sem cokoliv co kdo radil... Mě osobně pomohla lactulosa. Koupíš běžně v lékárně.
souhlasím s sudylichozrout 14 dní už není normální, neměla si nějaký komplikovaný porod, po prvním porodu s velkou rupturou, jsem musela baštit laktulosu a užívat čipky v případě že jsem 3 dny nebyla na velké a vždy pomohly
Také doporučuji lactulosu. Nic jiného na mě nezabralo. Ani čípky, projímadla nebo vláknina
@kristynasch ahojky urcite zkus zajit k lekari. Laktulosa mi moc nepomahala (behem tehotenstvi - po porodu zatim nejsem) Pomohla mi jen rada tchyne... udelat si doma klistyr. Pred mesicem jsem nebyla par dni a kdyz jsem videla co ze me vypadlo....urcite bych driv porodila nez to dostala ven. Radeji ale radim vyhledat lekare.
Delejte si odvar z lneneho seminka a pit ten sliz.pridavat do kazdeho jidla.projimadla ne.muzete zkusit jeste zajecickou nebo saratici
@kristynasch ahoj, mela jsem tez zacpu. Pomohl mi ale cipek, stacil mi jeden. Pokud uz je to 14 dnu, navstivila bych, byt tebou, lekare. Aby vyloucil nejaky vaznejsi problem.