Začínající inkontinence. Jít k praktickému lékaři?

18. kvě 2024

Ahoj vsem mam 33 let jsem skoro 8 po porodu a nyni pred 2 mesici jsem byla na operaci na prolapsu delohy(vsita sitka).nyni ted k problemu pred mesicem co kycham si striknu do kalhotek musim dat nohy pres nohy abych tam nemela mokro.zkousim trochu cvicit ale zadny ucinek.byla jsem na gynekologii na kontrole po operaci a vse v poradku.take chodim dost casto na wc pres den ani ne aoe chodim kazdou noc i 2 za noc omezila jsem i piti pred spanim.Hodne me to omezuje pak jsem nevyspala a unavena.mam trochu kyla na vic to muzu rict.Ps lecim se po operaci se stitnou zlazou ktera je v poradku beru leky a je pod kontrolou nic jineho nemam.myslite ze mam jit k praktickemu a rict ze mam asi zacinajici inkontinenci?

annasmyckova
18. kvě 2024

Nemusí to být inkontinence. Mě toto vše zmizelo po antibiotikách, brala jsem 3 týdny na jinou infekci a po několika letech neběhám na záchod. Z krve pak vyšla ureoplasma. Gynekolog to neřešil, našel mi to dr. na imunologii

svija
18. kvě 2024

No a urogynekolog, co ti doporučil všití síťky tě neposlal na žádnou fyzioterapii? Chtělo by to někoho, kdo se věnuje gynekologické fyzioterapii, aby te vyšetřit a podíval se na pánevní dno a stav břišní stěny a dle toho pak postupovat.

fyii
18. kvě 2024

muzes mit podrazdeny mocovy mechyr ja na to dostala lek a po dvou mesicich ke to podstatne lepsi.. Rekni to na gynde

autor
21. kvě 2024

@svija neposlal ale za 14 dni jdu na kontrolu ke specialnimu gynekologovi ktery me operoval a zeptam se ho ja jsem chodioa i pred operaci na wc ale ne kazdou noc ted chodim 6 x za tyden tu jednu noc vzdy vynecham je to hodne neprijemne a bojim se abych treba nemela cukrovku v rodine ji mame ale zadne jine priznaky nemam jako myslim pocit zizne a tak tak uvidime budu se modlit aby to vse bylo ok.