Zdravím všechny snažilky....
Jsem 14 dní po laparoskopické operaci.Při zákroku mi našli jen minimální endometriózu, jinak všechno bylo v naprostém pořádku. Takže snad už brzy bude ten vysněný mimísek.... 🙂
Chtěla jsem se zeptat, za jak dlouho jste po laparce dostali menstruaci ? už bych ji měla mít a stále nic ! A jaká ta menstruace byla, jestli více bolestivější, nebo v pohodě. Upřímně mám z toho strach jak to bude probíhat. Menstruaci jsem vždy měla velice silnou a bolestivou, tak jsem zvědacá co mě čeká.
Ještě jse se chtěla zeptat, možná je to hloupé,ale jsem na spoustu věcí opatrná, jestli i po tak krátké doby od oprace můžu použít tampon... Opravdu nevím jak to chodí a nerada bych něco pokazila.
Moc děkuji za všechny případné komentáře 🙂
M.
endomentriozu mi odstranili, ale bylo ji tam minimum.
JInak já se po laparce cítila až moc dobře. už třetí den, co mě pustili z nemocnice jsem doma trochu poklízela :D měla jsem z toho strach, ale všechno šlo hladce.
Teďka mám akorát obavy, jak to všechno bude..... Proto jsem ráda za každý názor.
Moc děkuji 🙂
Já jsem na laparoskopické operaci byla, ale teda kvůli vyndání slepáku, a to před 8 lety. A MS jsem dostala okamžitě, i když jsem jí dostat neměla...
Já měla týden zpoždění.
ahoj, ja byla na laparce 2x a pokazde jsem ms dostala jinak, kazdopadne pozdeji. je to proste zasah do tela, takze zadnej strach, ona si ten najde🙂 ja se z laparky navic vzdycky vzpamatovavam tri mesice - dostavala jsem pak ms nepravidelne, dvakrat vylozene v pulce cyklu, no des. pokud ti delali i hysteroskopii, ocekavej, ze bude ms velmi silna. a odstranili ti tu endometriozu??
jinak tampon s lpsk asi moc nesouvisi bych rekla, ale pokud mas endo, ja bych ho nepouzivala vubec. je to udajne jeden z faktoru tvorby endo - nemoznost odtoku menstruacni krve.