Ahoj holky, nenašla jsem žádné podobné téma, tak zakladam noviu diskuzi. Už tak přes 14 dni mi při dotyku či zmacknuti bradavky vytečně bílá nebo průhledná tekutina, a celkově bradavky jakozer pálí. Na gynde mi doktor řekl, ať to neřeším, ale nezdá se mi to moc normální.. Nemá nějaká z vás s tím zkušenost?
Právě že chci, ale pořád se nedaří, doktor to ale ví že se snažíme a malý a nic neříkal?? Je pravda že tam byl záskok, ale zmiňovala jsem to.
ja to mam to same.. zvyseny krapet prolaktyn mela sem to I rok pred prvnim tehu... dle dr zadny problem.. I kdyz se ted snazime 3 roky a furt nic.. dle dr je to v poho... tak nevim
Zvýšený prolaktin je veliký problém, protože tělu vydává signál, že už je těhotné, ačkoliv není. To znamená, že při zvýšeném prolaktinu nemůže dojít k otěhotnění. Doporučuji konzultaci s jiným lékařem nebo návštěvu Centra asistované reprodukce, tam vám vysvětlí kde je problém.
Vyzkouším spíš jiného doktora, snad to teda bude ok.
@krissstyna může se jednat o zvýšení prolaktinu což samozřejmě řešit nemusím pokud nechceš otěhotnět