Ahojte... Moc bych chtěla poprosit někoho, kdo má přehled v oblasti spermiogramu o zhodnocení toho našeho. Manžel dnes přinesl výsledky z Repromedy a doporučili nám IVF. To je pro nás, ale až opravdu krajní možnost, takže by mě zajímal další názor. Moc děkuji...
MS strašně málo pohyblivých spermií které jsou schopné oplodnění vajíčka. Myslím, že by stačila jen inseminace... Aby ti vstrikli sperma.. To by mělo stačit
@nikccca já teda na rovinu říkám, že toto vidím prvně, ale z uvedeného soudím, že opravdu kvalitních spermií /+rychlých/ má manžel hodně málo a u řady z nich je nějaký problém(defekt=nedostatek, porucha)... proto si myslim že doporučují umělé opl., neb tak asi mohou vybrat ty opravdu dobré a ty využít... ale to sis možná vydedukovala sama, jsem lajk, takže asi moc víc neporadím... 😉
@bibinka2208 Na další straně už jsou jen osobní údaje a doporučení toho IVF. Já bych právě nejdřív raději zkusila tu inseminaci, ale to mu nenavrhli a netuším proč...
Já myslím že říkají ivf protoze je dost spatna morfologii hodně defektu a při ivf vyberou Dobrou aby nebyla spatna a deformovana
To se neprovádí takový test...
@nikccca ale nikde jsem nenašla jakou barvu např. Šedé opaleskujici... Atd... Spousta informací tam chybí
@bibinka2208 víc informací tam není. Jen osobní údaje a závěr o tom IVF
@nikccca to by mělo mít ještě další stránku ne?