Zdravím všechny,budu nesmírné vděčná za odpovědi.
Holky, vím,že diskuzí na toto téma je hafo,ale i přesto si dovoluji sem napsat. minulý měsíc jsem to dostala po 14 dnech od minulé ms . 18.11. MS docela silná trvala do 23. Den nic a 24-27 jsem jen špinila a po sexu krvacela..Byla jsem na kontrole na gyn protože se mi to moc nezdálo a bolel mě vaječník a tam,ze je vse v poho.( V Zari jsem byla na kyretáži pro zamlkle tehu v 10tt. Všechno v pořádku zahojený a ze se mužem snažit po druhé MS. ) ale ze nevidi ovulaci. No a 17.12.jsem začala špinit hnědý výtok ,jako když vám to končí prostě..občas růžová krev ale stačili "slipovky"...dnes je 26 a neustále to pokračuje. Z čeho to může být? Test negativní,takže si jako nemyslím,ze by to klaplo,i když bych byla ráda,ale neřeším to,od Ledna nastupuju do nove práce a všechno nechávám na osudu...ale zajímáme co to je,proč to je a jak to ted asi bude stou ovulkou?píchá mě vaječník,když kýchnu nebo prudce vstanu.
Dekuji moc za odpovědi.
Já co jsem se bavila s holkami,co ji tady prodělaly,tak to měli pak úplně normálně... Tak nevím,ale že by po třech měsících ještě todle se mi nezdá noo .. 😩
@ivuskaaa93 ja bych si myslela,ze se proste telo srovnava s tou kyretazi,ze to jsou jeste dozvuky...tezko rict,jak je tos ovulaci,muze byt a nemusi...Muzes zkusit napsat i uzivatelce janyshka (doufam,ze ten nick je spravne-nebo poradi admini),to je gynekolozka. Hodne stesti,at je brzy lip.