Výtok z bradavek, nemůže to něčemu škodit? Chceme mimčo

tacosestydi
28. kvě 2015

Holky, už několik let mam výtok z bradavek. Na začátku jsem to řikala doktorce a ta řekla, že to je normální. Teď si ale řikam, že chceme mimčo a jestli to nemůže něčemu škodit? Na jakého doktora se popřípadě obrátit? Při každém zmáčknutí bradavek z nich vytéká lepkavější bílá tekutina a to ne málo. Antikoncepci neberu několik let, těhotná nejsem, stresu to nepřikládám...

ancovicka21a
28. kvě 2015

@tacosestydi a na gynekologii ti brali krv na prolaktin?brali vzorku vytoku na cytologiu?neberies pravidelne nejake lieky?

blanka.k
28. kvě 2015

@tacosestydi jak psala @ancovicka21a , může to být prolaktinem - odběry udělá obvodní nebo gynekolog, endokrinolog - já mám cca 10let zvýšený prolaktin, brala jsem několik let léky (neb vysoké hodnoty můžou způsobit neplodnost - já se prostě chovala jak těhotná - neměla jsem menzes, měla jsem hrozné výkyvy nálad, atd 😅 )
Event.si nech napsat žádanku do mamograf.centra na UZ prsu - sama chodím už jako samoplátce do Gmedici naproti Janáčk.divadlu, pro můj klid v duši, co jsem měla před 3 lety operovaný nález na prsu (a léky na prolaktin už neberu, dítě nechci, takže výtok mám taky....)