Výtok, bolest v podbřišku. Co by to mohlo být?

29. zář 2022

Ahoj vsem prosim Vas dnes rano jsem se vzbudila a kalhotky jsem mela uplne mokre neco ze me tece a to dost vubec nevim co to muze byt.nepocurala jsem se.nevim zda je to vytok ale nesmrdi to,nesvedi,ale kdyz dolu sahnu jsem jak v bahne.takovy sliz to je ci jak to rict.pridali se bolesti v podbrisku jakoby ovulacni.mam 17.dni do dalsi ms tak nevim.nikdy jsem tohle nemela.jsem 6 let po porodu.nechci s tim jit hned k dr.

jjasmina
29. zář 2022

A to já bych k dr šla zase

lencaa11
29. zář 2022

Může to bejt ovu ale taky to může bejt nějaky zánět ,výtok zavolat k lekari pro jistotou

autor
29. zář 2022

@jjasmina a co kyz to bude ovu a ja tam budu jak kravka ze nepozna ovulaci.prave nechci byt hypochondr a ten kdo musi honem bezet k dr😱😈

jjasmina
29. zář 2022

A právě prito by se ta horší možnost měla vyloučit ne

escapelle
29. zář 2022

Pokud to nesvedi,nepachne,nepálí,tak bych rozhodně k dr nešla Teda🙈Kvůli vlhku. V lékárně prodávají spoustu věcí na "diskomfort",tak zkus něco takového,aby ses cítila pohodlneji.rosalgin,tetraboricove globule např.

autor
29. zář 2022

@escapelle dekuji nesvedi nepali jen to tece a je to bile a huste zkousela jsem i ovu test a je negativni asi.

lencaa11
29. zář 2022

Řekla bych že to bude blížící se ovu podle testu

autor
29. zář 2022

@lencaa11 ja prave nikdy jsem nemela stejne 2 prouzky takze ovu si ani nehlidam vubec nevim jak funguje ci kdy je a jak testy se delaji