Prosím o pomoc, jestli se vám přihodilo něco podobné. Po návštěvě mého gynekologa, jsem se dozvěděla výsledky cytologie 2-3, což je špatně. Moc se bojí rakoviny děložního čípku. Co tento výsledek znamená, můj doktor zatím nic neřekl, jen mi před 10 dny zopakoval stěr a prý mám počkat na výsledek. Taky se chci zeptat, je možno mít pak děti a za jak dlouho po lečení? Jestli nějaké pomáhá 😢
Moc děkuji za radu, jen jsem tady po 3 a ještě nevím jak někomu napsat do IP? 😖
Napravo od příspěvku jsou tři ikonky - foťák, obálka se šipkou a vykřičník, klikni na tu obálku se šipkou a objeví se ti okénko kam napíšeš svůj vzkaz, do kolonky příjemce samozřejmě napíšeš ilonam a až ti odepíše tak se ti nahoře vprostřed (kde máš teď nejspíš 0) objeví "Interní pošta: 1" a bude ti to svítit červeně 😉
Klikni si na obálku so šípkou vedľa príspevku holky, ktorej chceš napísať - tak je to najjednoduchšie..alebo keď nevieš, v ktorej je diskusii, tak klikni hore na interná pošta, do kolonky komu napíš jej nick (ale musíš ho vedieť presne) a odošli to tak.
2910: já to měla taky, ale po druhém stěru to bylo dobré, akorát jsem pak chodila na prev. prohlídky po půl roce, kdyby se náhodou něco objevilo, aby to podchytili včas.
Kacka.va : To jste mě naličko uklidnila, lékař mi k tomu nic neřekl, prý nemá ještě vše potřebné 🙄 . Smím se zeptat, zdali vy jste dostala nějaké informace, kdyby stěr nebyl v poho?
mně tehdy taky nechtěli zbytečně děsit, tak mi to vysvětlila až po tom druhém odběru, co by mě jinak bývalo čekalo. kdyby i druhý dopadl špatně, zak by mě poslali na odběr tkáně, kde by zjistili přesně co a jak a pak by se to teprve řešilo.
2910 😉 já měla 3 asi půl roku,pak jsem šla na konizaci čípku ,udělali histologii a bylo to v pohodě. Od té doby mám 1.
Kropinka: děkuji za odpověď, můžu se zeptat jde mi o mimi? Jde to po zákroku nebo je nějaký problém?
Tak mě doporučili 3 měsíce pauzu ,aby se všechno zahojilo. 😉 Po zákroku musíš dodržet šestinedělí!
ahoj,ted jsem se dozvedela ze vysledky cytologie nejsou dobry,mam se zastavit za 3 mesice,pry tam mam nejakou divnou bunku,nevite holky co to muze znamenat???ja ted budu akorat na nervy.
Zkus napsat do IP ilonam v jednom tématu se zmínila že je gynekologožka, ta by to mohla určitě vědět co dál 😉
Jinak moc držím palečky, aby bylo všechno v pořádku!! 😉