Výrůstek na čípku...Nemáte zkušenost?

alokina
4. únor 2021

Ahoj holky. MS přišla 21.1 .. ovulaci jsem dle mě měla 1-3.2... dnes jsem zkoušela měkkost čípku a mám pocit, že zespodu dole na něm mám takový výrůstek, bulku,je to tvrdší.. nemáte někdo zkušenost? Snažíme se o Mimi, tak jestli to třeba něco neznačí? Díky 🙂

alokina
autor
4. únor 2021

Jen doplním,že jsem poprvé v životě měla růžový ovulační hlen 🙂

aselluska
4. únor 2021

@alokina jakože by výrůstek značil početí? Jednou jsem si nahmatala nějaká útvar jako pupínek bych to nazvala. Dr mě vysmála, jak to, že si dosáhnu na čípek a že to je nějaký běžný výrůstek, který se tvoří a mizí. Ovšem až po té, co to zkontrolovala. Tedy ti nikdo neřekne, co tam máš. Může a nemusí to být něco vážného, to zjistí až lékař.

ema90
4. únor 2021

Paneboze zensky... nehrabte si tam furt 🤦🏼‍♀️ Vazne si myslite, ze sama jako laik z toho cipku neco poznate? Tohle by mel vysetrovat jen gynekolog.
Akorat si koledujete o poraneni nebo nejakou infekci.
Nekteri gynekologove se snazi omezit vysetreni cipku pri tehotenstvi na minimum a presto se najdou takovy, ktery tam musi hrabat. Stejne prd poznate.

A k otazce, ne, den po ovulaci to neznaci vubec nic.

ema90
4. únor 2021

@alokina A pokud tomu dobre rozumim, nedavno jste asi o jedno tehotenstvi prisla. Ktere nebylo planovane a podle prispevku jste z toho byla vydesena.
A najednou se uz cilene snazite? 🤷🏼‍♀️

alokina
autor
5. únor 2021

@ema90 tak dali jsme tomu už volný průběh 😉