Výrobek Zvelebení rumělkového pole, máte zkušenost?

misak75
18. kvě 2016

Gynekoložka mě zdělila, že mám předčasný přechod, můj pocit ovšem je, že jsem vyčerpaná a ve stresu. Do léta mi MS chodila pravidelně, žádné problémy. Hormony kontrola byli sice vysoké ale po užívání čaje klimakter, ženského a na ledviny spolu s tinkturou pupenu jeřábu ptačího mě MS přišla a následná kontrola potvrdila, že se hormony snížily.
Když jsem vysadila bylinky na radu lékaře ,MS se mi někde opět toulá. Někde jsem se dočetla, že tyto čínské bylinky někomu zabrali, právě na předčasný přechod 😉 a dokonce otěhotněla.

děkuji za Vaše reakce Michala

babovka_babovicka
18. srp 2016

@misak75 ahoj Miso, nevim, jestli je dotaz stále aktuální, ale tyhle tabletky jsem si koupila na základě zkušeností Jitky Boho ( za svobodna Válkové - Miss), kdyz o nich mluvila ve svém videu ( má kanál na YouTube). Já neberu HA několik let, ale bohužel moje MS je velmi nepravidelna (cca jednou za 2,5mesice), dr. to neřešil, chtěl to v minulosti srovnat HA a to jsem nechtěla, tak jsem to nechala být.. pred 2mesici jsem se s přítelem přestali chránit (mezitím 1MS) a já začala brát tyhle prášky. Plodné dny jsem normalne počítala, jako kdybych měla "zdravý" cyklus 28 dní. No a výsledek? Nevím, jestli bych další MS dostala v termínu, protože jsem těhotná;))) (tuk tuk, zatím začátek).. takže nevím , jestli pomohly, ale doporučit je určitě můžu 🙂) .ps: omlouvám se za diakritiku, píšu přes mobil🙂

misak75
autor
23. srp 2016

@babovka_babovicka ahojky no super, to video jsem neviděla ale, děkuji za tip určitě juknu. Doporučují sníst 6 balení, mam za sebou 4 a zatím nic. Tak uvidím zda to zabere. Tak hodně štěstí...

anabelina
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
misak75
autor
9. zář 2016

čím jsem admine odbočila od původního tématu? Nechápu, přečti si to pořádně a pak něco opravuj. Dotaz jsem dala já a odpověděla jsem na odpověď. Nechápu tvou reakci.

boure888
31. bře 2017

Obnovuji diskuzi, pomohlo to některé k otěhotnění? Dík