Dobrý den, delala se mi po porodu na konecniku prasklinka, na ktere se mi po srustu udelal polyp, takže mě ceka odstranění vyriznutim a pak sítí. Nevíte jak dlouho to bolí? Jaké je omezení? Mate nekdo zkusenost?Mám tam jít ve středu a v sobotu máme jet na výlet. Nic náročného, jen chůze celý den
@vladenkamaminka tak snad to bude taky tak rychle, dekuji
No a když je to u konečníku, není to spíše hemoroid??? Nikdy jsem neslyšela o tom, že by na konečníku byl polyp? Polypy jsou třeba v děloze apod. Já jsem měla malý hemoroid a natírala jsem mastičkou, pak zmizel.
@rosalindamelinda taky jsem myslela že to je hemoroid ale dr mi řekl že jsem měla prasklinku a jak to srostlo udělal se tam
@rosalindamelinda výše jsem psala, že jsem ho tam měla… a lezl ven a zpět… polyp může byt i v nose, proste všude, kde jsou měkké tkáně… třeba Google pomůže
Mela jsem polyp u konečníku, který lezl občas ven.. na kolonoskopii mě přispali, vzali jen do smyčky a uštípli, žádné šití nebylo, tím, že jsem si musela vyčistit střeva den dopředu, jsem nesla na wc ještě asi tři dny, ale ani jsem o tom nevěděla… každopádně jsem měla stopkatý polyp. Vevnitř mi ještě našli přisedlý polyp a tam to také uštípl, to jsem ještě nebyla přispaná a dal mi tam takové tři svorky, přirovnala bych to k sešívačce v práci, vstřebaly se pak samy. Nevim, jaky druh polypu mas, ale hojí se opravdu hodně rychle. Ja na zákroku byla v týdnu, druhý den jsem byla v práci a za dva dny jsme měli taky výlet a naprosto jsem o zákroku nevěděla