Vyprazdňování. Co by to mohlo být?

13. pro 2021

Ahoj holky
Mam mensi intimnejsi problem.Nemela jsem problem s tim dojit si na velkou,ale posledni dva dny se mi chce ale jakoby mi,,to" nejde vytlacit(jako by se to-nevim jak to popsat trva to(netlacim nejak moc) ale uz to nejde jako pred temi 2 dny.
Vim,ze nejste vedmy ale nevite co by to mohlo byt? Dekuji

lentilkah
13. pro 2021

🤦🏼‍♀️😀 Ze by zacpa?

autor
13. pro 2021

@lentilkah to ne. Jee to ale z tezka 😓

palja
13. pro 2021

To bude zácpa. Doporučuji buď lactulosu, psylium... je toho hodně.

autor
13. pro 2021

@palja Neco si tedy zitra sezenu. Dekuji

hasara33
13. pro 2021

Zácpa ... doporučuji čekankový sirup 😂 pak poletíš na záchod raketouvou rychlostí 🙈😂

2hanah
13. pro 2021

Glycerinový čípek, volně prodejné v lékárně, dnes na toto zrovna zabral mému malému synovi.

autor
13. pro 2021

@2hanah jenze me boli i zaludek😞
@hasara33

hasara33
13. pro 2021

No to tak bývá, když se nemůžeš vykadit 🤷‍♀️ hele zkus tomu pomoct - pij hodně vody a ovocných šťáv nebo si kup švestkový kompot popřípadě prostě použij čípky, které koupíš v lékárně 😉 mimochodem opatrně s tím psylliem,.co ti někdo radil, protože ano vláknina je dobrá pro pravidelné vyprazdňování jenomže také zvětšuje objem stolice a pokud k tomu dostatečně nepiješ a jíš i bez psyllia jídlo bohaté na vlákninu tak ti to zácpu může akorát zhoršit

autor
13. pro 2021

@hasara33 To ja vim. Do psylia urcite nepujdu.
Zkusim neco co pomuze hned

2hanah
14. pro 2021

Tak to jste v dotazu myslím nepsala, to je možná na návštěvu doktora a ne na dotaz sem, ale ten glycerinový čípek by uškodit na to neměl, ten se týká jen toho vyprázdnění.

autor
14. pro 2021

@2hanah Dneska rano jsem si dosla dvakrat jak jsem zvykla.🤷🏼‍♀️Tak treba to bude dobre.

2hanah
14. pro 2021

Tak třeba aspoň probiotika i na ten žaludek by byla dobrá??

autor
15. pro 2021

@2hanah koupim si.