Vypadlý pant, máte zkušenost?

veruli03
25. pro 2016

Dobrý den, občas mi stávalo že mi vypadnul pant, tedy nemohla jsem pořádně otevřít pusu (jen na 2 prsty). Rodiče mi říkali že mám vypadlí pant ale nějak sem to neřešila vždycky se to tak do max 10 minut vrátilo zpět a v pohohdě. Ale v noci na štědrý den jsem spala na boku a od té doby se to nevrátilo, nemůžu se pořádně najíst gord včera to bylo.. jak sem si krájela cukroví na malé kousky abych aspoň o tohle nepřišla. Ale do teď se to nevrátilo zpátky, a to je 25.12. sedm večer, tak mamka řekla že ráno pojedem do nemocnice aspoň nám kdyžtak poradí. Jinak nebolí mě mandle nic, jen když jím tak občas něco tiše křupne a trochu mě ten pravý pant bolí, když se usměju tak mám křiví úsměv.. nemáte zkušenosti? Nevíte co s tím? Já sama nemusím doktory a nejsem nějak nadšená z té možné návštevy nemocnice.. je mi 13 let

rickym
25. pro 2016

@veruli03 Mě naopak čelist vypadává u zubaře, když mám pusu dlouho otevřenou. Potom nejde zavřít. Doktor napraví rychle a bezbolestně...toho se neboj 🙂

leniii
25. pro 2016

Vypadla čelist se má co nejdříve vrátit zpět na sve místo. Takto ti ztuhne žvýkací sval a vrácení hlavice bude dost obtížné. Nevím, na co Tvoji rodiče čekají. Mazejte na chirurgii.

veruli03
autor
1. led 2017

Tak byli jsme v nemocnici :D tak kromě toho že mám za sebou 20 minutovej V.I.P rentgen co tam normálně nedělají mi doktor prohmatal pusu a poslal na kontrolu - ORL mezi svátky (byli jsme tam 26.12) jinak pant tam mám ale mám ten kloub hluboký takže vypadává pusu už otevřu na 3 prsty, no dále teď mám hrozně divný hlas prostě chraptivý a jak chlapský a vzhledem k tomu že moji rodiče zpívají a mají kapelu tak že to můžou být prý hlasivky tak zítra k doktorce... přitom mám jen malinko rýmu, skoro vůbec kašel, nebolí mě v krku nic... ještě do toho jsem měla 22.12. dostat menstruaci (měla jsem ji 5 měsíců už 27-29 dní) a pořád nic ale tak to se mi stalo už v létě že sem ji dostala až 35 den mám ji rok kluka nemám tak neřeším :D jen to jak si přestávám dávat.. jedna babička je chronicky nemocná má zánět v nohách, po dvouch operacích páteře, dříve nádor na plicích.. chudák :( a teď od mamky babička co se stará 7 let o naši prababičku (její maminku) měla 21.12. mozkovou mrtvici a ještě se neprobrala a to je doma takže babička na ni se chodí dívat pořád jestli dýchá, k tomu mamka jezdí do nemocnice (byla 23.12 se zády) no děs... @leniii byli jsme hned ten následující den 🙂