Vypadávání vlasů po porodu. Máte zkušenost s přípravkem?

viperaberus
10. dub 2021

Jdu s prosbou o názor/zkušenosti.

Začátkem listopadu jsem rodila a stále plně kojím. Už asi tři měsíce mi padají vlasy s tím, že jich padá stále víc (i přes to, že jsem vlasy měsíc zpátky razantně zkrátila). Na hlavě už to jde dost poznat a trochu se začínám bát, aby mi tam vůbec něco zůstalo. Je to dost nepříjemné i doma (ucpaný odtok a vlasy všude kolem jako by u nás bydlel Yetty).
Švagrová, která je kadeřnice, mi doporučovala zkusit profi serum s keratinem. Jenže... Celá ta kůra je docela drahá a to, že to pomáhá mi ukazovala na ženských, které nejsou po porodu.
Tak mě zajímá, jestli máte dobrou zkušenost s nějakým přípravkem proti podání vlasů po porodu?
Osobně si totiž myslím, že dokud se mi neustálí hormony, tak mi nepomůže sebelepší a dražší sérum.

Díky.

mamikry
10. dub 2021

@viperaberus Jak pisete, dokud se nesrovnate hormonalne, tak nic moc nepomuze. Muzete je podporit v kvalite a rustu, tam asi kreatin pomuze, ale proti padani patrne nic moc nezmuzete, nebo alespon mne nic nepomohlo, az cas. Padaly mi po kazdem porodu a pak jeste trochu, kdyz je prestala kojit. Brala jsem Panthenol.

klokanka31
10. dub 2021

@viperaberus Já mám 11 měsíců po porodu a taky mi pořád padají 🤔 někdy už míň, ale stejně dost.

mourovatakocka
10. dub 2021

Pamatuju si po porodu dcery, pomohl čas. V těhu mi vlasy nepadaly, tak jsem to pak měla šupem všechno na hřebenu, ručníků, ve sprše, všude 😥 Teď má syn dva týdny a já čekám, kdy to zase vypukne 🤭 Obávám se, že se tělo musí srovnat samo, těhu je prostě záhul 😔 Kdysi jsem četla, že pomůže další těhotenství, ale to mi přijde jako dost radikální řešení 😂😂😂

veronika9595
10. dub 2021

Určitě bych doporučila si vzít z lékárny Biosil plus 🙂 je nejlepší a přitom tak levný, že to stojí za vyzkoušení ikdyby nakonec nepomohl 😁 také se mi osvědčil sprej do vlasů od bione cosmetics, aplikuje je přímo na pokožku hlavy a také není vůbec drahý takže stojí za vyzkoušení. Podle mne žádné dražší přípravky a kůry nemají cenu, také jsem zkoušela kdeco, a pokud Vám nezabere tohle, tak podle mě nezabere ani kůra za tisíce. Vypadávání vlasů po porodu je ale samozřejmě hormonální záležitost, takže ve finále nezbyde než počkat. Možná bych ještě koukla třeba po nějakých bylinkových čajích které pomáhají s hormonální rovnováhou (údajně fenykl, a ten je super i při kojení) ale nečekala bych velké zázraky od ničeho z toho, je to spíše jen taková podpora 🙂
Sprej zde https://www.mall.cz/vlasove-kury/bione-cosmetic...

klokanka31
10. dub 2021

@mourovatakocka Jééé ty máš dvoutýdenní mimčo? 🙂

mourovatakocka
10. dub 2021

@klokanka31 Jj a ještě jsem si nezvykla, že mám dvě děti 🤭

drakenn
10. dub 2021

Pomůžou vlasové vodičky, ty z drogérie, jsou levné a Biosil.

klokanka31
10. dub 2021

@mourovatakocka Tak to moc gratuluju 🙂🍀🍀

ekou
10. dub 2021

Ja jsem po porodu dala sampon (zeleny) plantur39 nebo tak nejak se to jmenovalo a pak jsem si patlala zabaly a pak se to do 4 mesicu uklidnilo

viperaberus
autor
11. dub 2021

Moc díky všem za tipy a podporu názoru, že dokud se nesrovnám já, tak extra zázrak nenastane. Biosil beru už pár let, tak asi zkusím něco z těch levnějších prostředků, které když nepomůžou, tak neublíží a ještě mě to nezruinuje. Moc díky 🙂

katerinak88
11. dub 2021

@viperaberus Mě na to hodně pomohla Milva s kofeinem. Sice mi ty vlasy hodně padají pořád, ale stíhají díky tomu šamponu rychleji dorůstat. Měla jsem i kouty, že jsem si nemohla vlasy vyčesávat nahoru, ale už zmizely.
https://www.milva.shop/Milva-sampon-chinin-a-ko...

terezz29
11. dub 2021

Já používala tohle a pomohlo to skvěle.