Ahoj, chtěla bych poprosit o radu nebo mě spíše uklidnit.
Vynechala mi menstruace už 14 dní a mám bílý hustý výtok. Pohlavní styk jsem měla pouze chráněný (kondom) a s partnerem jsme si vždy dávali pozor. Ani si nejsme vědomi že by prasknul nebo se nějak poškodil. Pro jistotu jsem si dělala 2 testy a oba negativní.
Procházím docela stresovym obdobím a nejedla jsem dvakrát pravidelně (někdy za den nic moc). Nastoupila jsem na novou vysokou školu, proto takové stresy.
Má a tím někdo zkušenost? Prokázal by test už to těhotenství? Děkuji předem za odpověď.
V pondělí zavolám doktorce, ale mám z toho stres.
Mě se stalo při braní HA poslední asi tři roky, že mi vétsinou na jare jeden mesic proste ms uplne vynechala 😁🙂 pak uz jsem si zvykla , ze to takhle jednou za rok je.. může se to stat si myslim 🙂
@martinatrg stresem u me urcite, a nebo pri nachlazení, nemoci 😊 telo neni stroj.. Pokud sou testy negativni, a MS nikde, dej tomu ještě čas. Mě se takto umi posunout cyklus i o vic jak 14dnu, a těhotná sem nebyla. I bych rekla, ze kdyz clovek zna,, pricinu,, muze se tim trochu uklidnit. Pokud bys byla jinak zdrava a bez stresu, zvazila bych návštěvu dr. jestli je vse ok. Ale to u jednoho dlouhého cyklu jeste nemusi nic znamenat. 🍀
@martinatrg nemate po covid očkováni?je to jeden z nejčastějších vedlejších účinku u žen.pokud ne,tak stres muze hrat velkou roli.