Vynechání menstruace. Stres?

martinatrg
30. říj 2021

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu nebo mě spíše uklidnit.
Vynechala mi menstruace už 14 dní a mám bílý hustý výtok. Pohlavní styk jsem měla pouze chráněný (kondom) a s partnerem jsme si vždy dávali pozor. Ani si nejsme vědomi že by prasknul nebo se nějak poškodil. Pro jistotu jsem si dělala 2 testy a oba negativní.
Procházím docela stresovym obdobím a nejedla jsem dvakrát pravidelně (někdy za den nic moc). Nastoupila jsem na novou vysokou školu, proto takové stresy.
Má a tím někdo zkušenost? Prokázal by test už to těhotenství? Děkuji předem za odpověď.
V pondělí zavolám doktorce, ale mám z toho stres.

janule1940
30. říj 2021

@martinatrg nemate po covid očkováni?je to jeden z nejčastějších vedlejších účinku u žen.pokud ne,tak stres muze hrat velkou roli.

veronika111111111
30. říj 2021

Mě se stalo při braní HA poslední asi tři roky, že mi vétsinou na jare jeden mesic proste ms uplne vynechala 😁🙂 pak uz jsem si zvykla , ze to takhle jednou za rok je.. může se to stat si myslim 🙂

terkync
31. říj 2021

@martinatrg stresem u me urcite, a nebo pri nachlazení, nemoci 😊 telo neni stroj.. Pokud sou testy negativni, a MS nikde, dej tomu ještě čas. Mě se takto umi posunout cyklus i o vic jak 14dnu, a těhotná sem nebyla. I bych rekla, ze kdyz clovek zna,, pricinu,, muze se tim trochu uklidnit. Pokud bys byla jinak zdrava a bez stresu, zvazila bych návštěvu dr. jestli je vse ok. Ale to u jednoho dlouhého cyklu jeste nemusi nic znamenat. 🍀