Holky vím, že tady podobné diskuze určitě jsou, ale za prvé se mi to nechce hledat a za druhé, rozhodnutá více méně jsem, ale řeším dilema a potřebuji prosíííím poradit. Zatím nám na spermiogramu sdělili, že má přítel o polovinu méně spermií než je norma - máme 7 000 000... ještě čekáme na kompletní výsledky, ale alespoň víme, kde a proč to nejde. Já sama mám problémy s dozráváním vajíček na jednom vaječníku a do toho přítel - je jasné, že nám to nešlo, ikdyž jsem perfektně reagovala na Clostilbegyt a Pregnyl... Můžete mi poradit, popř. napsat vaše triky, co pomohly? Rozhoduji se mezi ProFertil - docela drahá záležitost - nebo - Fertilan ... užívali jste, pomohlo? Moooc děkuji za cokoli... Já sama užívám kyselinu listovou 800 a Mladý ječmen a už mi z těch vitamínů hrabe, přítel je na řadě 🙂
manžel taky špatný spermiogram, lékař nám doporuči Selzink ... a při dalším spermiogramu to bylo o 50% lepší a Anička se "povedla" hned další měsíc 🙂
Vitamin E
mám výbornou zkušenost s Fertilanem
Koupili jsme prozatím Selzink Plus, na tři měsíce a pak uvidíme. Děkuji Vám, dámy 🙂
Nam doktorka doporucila swiss energy man. Taky mel muj manzel spatny spermio a ted sel znovu tak uvidime jestlik se to zpravilo.
@lucinecka28 těch vitamínů a doplňků je tolik, že už mi jde z toho hlava kolem 🙂 My máme zítra první konzultaci v centru asistované reprodukce, tak nás vitamínky nespasí 🙂 Ale pokud druhý spermiogram od přítele bude lepší, koupíme ještě tenhle drahý zázrak - http://prostata.heureka.cz/profertil-180-kapsli...
Vám hodně štěstí!
Ahoj holky, jelikoz uz skoro 3/4 roku zobu kys. Listovou, delam ovu testy, merim BT, vse vyoada dle dr ok a presto stale nic, hledala jsem neco i pro chlapa... Porovnala jsem slozeni ruznych vitaminovych slozeni... Hodne tu doporucujete selzink, o neco vice vitaminu ma vsak v sove selen-zinek forte, doporucovany spise pro zeny na vlasy, nehty... Hodim vam sem ten prehled... Snad nekomu pomuze s vyberem... Pokud bych se mela ridit, ze pro chlapa hlavne selen a zinek, tak staci obyc vitaminy a fertilan, folandrol ci profertil mi prijdou jako predrazene tahace penez...to uz necham k posouzeni vas vsech... Chlap dnes nasadi to forte selen zinek, tak snad pomuzou
zkus Selzink plus já ted dala v lékarně 142kč za 50tablet