Holky jsem rok po velmi komplikovanem porodu 4 kiloveho syna, natrhnuti, při porodu placenty silné krvacení- ztráta přes litr krve, následná kyretaz zbytku placenty, sepse a další kyretaz… noooo a dole to teď vůbec není hezké. Prolaps dělohy prý nemám ta drží nahoře ale u posevniho vchodu mám narasenou sliznici je to zaprve hnusne zadruhé jak je to cele otevřené je to i náchylné na infekce. Neleze mi čípek nic, jen když to rozevřu hned vidím sliznici, dříve jsem proste viděla normwlne uzavřeny vchod 🙈nevím jsk to popsat. Rada bych šla s tím na plastiku, je mi 40, dalsi dítě už nebude určitě. Nemáte někdo zkušenost ? Gynekolozka říkala co chci po dvou porodech a ve 40 ze ji nebudu mít furt fajnovou… ty jo holky ale tohle fakt nechci, mám vlastně pocit ze když si sedám tak už sedam na sliznici která by měla byt chráněna pysky… to přece není normální ať si tvrdí co tvrdí. Takže počítám ze ona mi nikde zadanku nenapíše. Nejde jsem četla ze kdZ už jse vidět sliznice nepomůže žádné cvičení. Nějaké tipy kam se obrátit okolí Ostrava Olomouc kde se tím zabývají ? Jde mi o estetickou a hlavně zdravotní stránku, děkuji
@europa00 Ahoj, já měla něco podobného, myslela jsem, že je to děloha taky, ale nakonec to byl prolaps močového měchýře, který tím, že spadl tak tlačil na stěnu pochvy a ta vylezla ven kousek. Vypadalo to hrozně, ale teď jsem 3 měsíce po porodu a stahuje se to pomalu.
Někdy cvičení nepomůže a je třeba operace. Nemůže to být taky močovým měchýřem?
A taky jsem měla pocit pořád, že mi dole něco vadí, při chůzi a tak 🙄
@europa00 na plastickoz chirurgii doporuceni nepotrebujes. Byt tebou tak si projdu plastiky v okoli a nekde se objednam na konzultaci. Jako jo po 2 porodech asi nejake drobne tmeny zustanou, ale tohle uz bezne neni at si doktorka rika co chce. ty s tim denne zijes a ne ona, takze se zarid at ty se citis dobre.