Nevím do jaké diskuze zařadit, ale máte někdo zkušenost?
Těhotná nejsem, před menstruací bolí spíše celá prsa ale citlivost bradavek je velká pořád i přes oblečení. Žádné jiné vizuální změny nejsou. děkuji za rady a zkušenosti.
Mě pomohl purelan od madely
myslím, že mám doma ještě vzoreček, kdyby jsi ho chtěla vyzkoušet
@markytka_1 za jak dlouho šlo poznat zlepšení? hned asi ne že ? já si ho kdyžtak zkusim koupit přímo zítra v lékárně
@monichka jejda to si už nepamatuju, měla jsem to před porodem,to se mě manžel nemohl ani dotknout a pak když jsem kojila a to byli dva dny a pak už super. Akorát že je dražší, stojí přes 200,-, proto ti nabízím vzoreček, že bys mohla vyzkoušet než si ho pořídíš a stačí ho dávat trošičku, je to jak vazelínka a dávala jsem si i vložky do podprsenky, aby zůstal na místě 🙂
@markytka_1 těch 200 objetuju 🙂 už nás to taky omezuje a mám toho dost 🙂
@monichka doufám, že budeš spokojená, že pomohl a že nebudeš naštvaná, že to byla špatná rada
@markytka_1 Vím že pomoct nemusí ale za zkoušku to určitě stojí, děkuji.
Ahoj, já tedy problémy s bradavkama před menstruací nemívám ale měla jsem přesně to co poisuješ v obou těhotenstvích, bradavek jsem se nemohla ani dotknout. Vyřešila jsem to tak že jsem celé těhoteství nosila v podprsence látkové - kojící vložky. Takové měkké kolečka s krajkou a bylo to ok.