Velká citlivost bradavek, máte zkušenost?

monichka
26. říj 2015

Nevím do jaké diskuze zařadit, ale máte někdo zkušenost?
Těhotná nejsem, před menstruací bolí spíše celá prsa ale citlivost bradavek je velká pořád i přes oblečení. Žádné jiné vizuální změny nejsou. děkuji za rady a zkušenosti.

vafle
26. říj 2015

Ahoj, já tedy problémy s bradavkama před menstruací nemívám ale měla jsem přesně to co poisuješ v obou těhotenstvích, bradavek jsem se nemohla ani dotknout. Vyřešila jsem to tak že jsem celé těhoteství nosila v podprsence látkové - kojící vložky. Takové měkké kolečka s krajkou a bylo to ok.

monichka
autor
26. říj 2015

@vafle a přešlo to samo? těhotná nejsem tak nevím proč jsou tak strašně citlivé..

markytka_1
26. říj 2015

Mě pomohl purelan od madely

markytka_1
26. říj 2015

myslím, že mám doma ještě vzoreček, kdyby jsi ho chtěla vyzkoušet

monichka
autor
26. říj 2015

@markytka_1 za jak dlouho šlo poznat zlepšení? hned asi ne že ? já si ho kdyžtak zkusim koupit přímo zítra v lékárně

markytka_1
26. říj 2015

@monichka jejda to si už nepamatuju, měla jsem to před porodem,to se mě manžel nemohl ani dotknout a pak když jsem kojila a to byli dva dny a pak už super. Akorát že je dražší, stojí přes 200,-, proto ti nabízím vzoreček, že bys mohla vyzkoušet než si ho pořídíš a stačí ho dávat trošičku, je to jak vazelínka a dávala jsem si i vložky do podprsenky, aby zůstal na místě 🙂

monichka
autor
26. říj 2015

@markytka_1 těch 200 objetuju 🙂 už nás to taky omezuje a mám toho dost 🙂

markytka_1
26. říj 2015

@monichka doufám, že budeš spokojená, že pomohl a že nebudeš naštvaná, že to byla špatná rada

monichka
autor
26. říj 2015

@markytka_1 Vím že pomoct nemusí ale za zkoušku to určitě stojí, děkuji.