Holky chci se zeptat 41tt jsem a od večera mám pocit ze dostanu menstruaci je to třeba 5 min v kuse a pak hodinu nic a zase blíží se něco nebo je to normální ? Díky
@lucaaaaaaqa V 41tt bych to tipovala na náznaky začínajícího porodu 🙂
Telo se pripravuje na porod.To je normalni.Hlavne klid a neboj se toho.☺
Dekuju vám sem zvědavá teď mi nic neni tak nevím :D sem zvědavá jestli něco bude nebo ne zejtta jedu na kontrolu Tak uvidíme
@lucaaaaaaqa ano ty ms bolesti jsou pripravne kontrakce, bude se to zhoršovat a zrychlovat, u mych obou dětí to trvalo 2_3 dny
Už brzo❤
@pavca1982 doufám ❤️
@eldrag tak snad :D
@lucaaaaaaqa doufám, že si dneska vyrazila na pěknou procházku?😉
Tak to je třeba umýt okna, projít se nebo na to s mužem skočit 😀. Řekla bych, že za chvíli to bude, teď se budou intervaly zkracovat a je to tu 🙂❤. Třeba na kontrolu ani zítra nedojdeš 🙂
@luckylee jezisi, kvuli prekotnemu porodu? A hypoxii/asfyxii plodu (dlouhotrvajici kontrakce, prenaseni...) dokazete to diagnostikovat pres forum? Vnimani samotnych kontrakci se velmi lisi. Prichazi i prvorodicky, ktere jdou ihned tlacit, aniz by se jim zdalo, ze rodi.
@lucaaaaaaqa
@pavca1982 anoooo ❤️❤️❤️❤️😁 Ale tedkon mě to bolí jako blázen pod pravým prsem asi je tam seklej nějak :( nebo nevím a hrozné sebou mele už půl hodiny asi Pomo
@lucaaaaaaqa držím palce to bude dobrý🍀
@pavca1982 doufám ze ano dekujz
@lucaaaaaaqa v tvem tydnu bych pelasila na ctg, ihned.