Ahojky holky, mám krátký dotaz 😀 setkala se někdy některá z vás s vaginální suchostí po zavedení nízkosacharidového stravování? Nebo třeba i jiného druhu speciálního stravování? Díky
změna partnera nebyla?
Nestalo.
Aktualne drzim a nemam s tim problem.
Já jiné problémy také nemám, naopak toto stravování mi vyhovuje a cítím se mnohem lépe ..jediný, co mě trápí je ta suchost, kterou jsem nikdy netrpěla a objevilo se to až když jsem s LC začala, ale možná je to jen náhoda a vůbec to s tím nesouvisí, pak ale netuším, co je za problém ...a hlavně to trápí mého manžela, protože má pocit, ze mě přestal vzrušovat a to vůbec není pravda
@hasara33
No a pak mě napadlo ještě něco, ale to asi nebudeš chtít slyšet. Kdysi jsem hubla pod dozorem obezitoložky (byla to MUDr.), a ta mi jen tak mezi řečí řekla, že většina žen, které u ní úspěšně zhubnou, tak se rozejdou. A že neví jestli je to tím, že žena jak zhubne tak získá sebevědomí a začne vidět věci v nových souvislostech, ale prostě 95 % klientek se prostě rozejde. A stalo se to i mně, a to jsem si myslela buhvíjak jsem nebyla předtím zamilovaná...
@guinea
No vzhledem k tomu, že s chlapama jsem si zažila své tak rozhodně nehodlám toho svého opouštět, už jen proto, že vím, že lepšího bych stejně nenašla...do 23 jsem byla sama, protože jsem potkávala blbce a pak přišel tenhle a bylo to něco úplně jiného, od začátku ....takže toho se nebojím, navíc líbí se mi, přitahuje mě jako muž takže v mých očích se mu vzhledem nikdo nevyrovná, a hlavně miluje mě takovou jaká jsem a nikdy nenaznačil, že by chtěl na mě něco měnit 🙂 nicméně chápu, jak to myslíš, taky jsem o tom slyšela z vyprávění 🙂 a navíc já nehodlám hubnout nijak zásadně, jen tak abych se cítila dobře po fyzické stránce 🙂 a taky kvůli snadnějšímu otěhotnění
Môže to byť Sjogrenov syndrom....
naštuduj si, je to suchosť slizníc....proste to mohlo prísť teraz...
Tak musíš hľadať dalej....
to nebude stravováním