Vaginálne problémy kvôli odlišným pH partnerov

annachr
8. led 2015

Ahoj holky, trápím sa už asi 3 mesiace vaginálnymi problémami. Bola som už 3 krát u doktora ten mi vždy predpísal iné prášky a stále nič. Sám nevie čo to je. Mám svedení í a výtok. žiadny zánet to nieje aj podla výsledkov. Čítala som že to može byt aj odlišným PH partnerov, týmto sa chcem opýtať či sa vám niečo takéto stalo a ako dlho trvalo než si váš organizmus zvykol na odlišné PH?Dik

michalusenka
8. led 2015

mykoza to neni?a s pritelem si ty tri mesice co mas ty problemy?

annachr
autor
8. led 2015

@michalusenka mykoza to tiež nieje, skušala som rozne krémy aj na predpis aj bez predpisu, od doktora aj doporučené a nič, a áno priatela mám tie tri mesiace.

renes3
11. led 2015

já na tohle hodně trpím,zkus brát tbl.probiotika a mě dr.doporučil mycí pěnu gynexid sice je drahá ale mě pomohla,má se tím mýt (i před a po styku) muj manžel taky a preventivně si vkládám probio čípky,potom žehlím kalhotky a než si dám vanu,tak si ji musím vyčistit savem,ne že bychom jí normálně nemčistili 😀
Tak zkus a třeba něco z toho pomůže. Teď chci vyzkoušet probio krém elen,jo a tampony od nich také doporučuji
@annachr

thesun
11. led 2015

@annachr ještě k tomu co píší holky, nevím jaké nosíš prádlo, ale může to způsobovat umělotina, zkus si koupit bavlněný spodní prádlo.... neper v aviváži, per v prášku pro mimi, hodně máchej a věřím, že to pomůže.....