Vadilo by, kdybych otěhotněla, když má manžel infekci?

anicka1211
25. říj 2016

Ahoj holky, jsem něco přes týden cca (10 dní) po samovolném potratu a doktorka řekla, že už jsem ok, a můžeme se snažit.Ale manžel dostal včera horečky a bylo mu strašně zle od břicha, měl šílený křeče, tak jel dnes ráno k doktorovi. Z moči mu zjistili zánět ledvin a močových cest a dle těch ostatních příznaků. Dostal antibiotika cotrimoxazol a nimed, plus samozřejmě probiotika. Den před tím, než dostal ty horečky mu bylo dobře a tak jsme se tulili. Teď si říkám, jestli to není infekční, jestli to nemůžu z nechráněného styku dostat. Je to možné nebo není? Vůbec s tím nemám zkušenosti. Dnes už je mu líp, nimed na horečky zabírá, začal brát antibiotika a nemohl to vydržet, když se mu udělalo líp a tak jsme na to vlítli zase, no a teď je mu blbě a má zřejmě k tomu ještě střevní virózu, tak jsem z toho na nervy, protože do toho mi asi vyšel pozitivní ovu test, přikládám fotku (co myslíte, je pozitivní nebo není ještě?) Vadilo by to nějak na to, kdybych otěhotněla teď když má teda nějakou infekci manžel?

tammm
25. říj 2016

Myslím si ,že je pozitivní.Je to škoda,ale to se stává.Já nedavno měla doma něco podobného.Nehroť to ,pokud se na to necítí.

anicka1211
autor
25. říj 2016

@tammm no já bych právě počkala, když vidím, jak na tom je, konkrétně včera,to mě teda vylekal, měl 39 horečku, celou noc křeče a ráno po lékách od doktorky do pár hodin líp. No jenže manžel nechce čekat, né že by mu tak šlo o to, aby se to povedlo teď, když to vypadá na plodné dny, ale spíš je pořád při chuti . . . a nebere moje obavy vážně.

tammm
25. říj 2016

@anicka1211 tak na něj hupsni 😉 když je při chuti.Držím palce

anicka1211
autor
25. říj 2016

@tammm 😀 😀 😀

lajla
25. říj 2016

@anicka1211 tak si vemte kondom
Když víte že manžel není ok, bere atb atd... nechapu přístup, snažila byste se otěhotnět kdybyste brala atb Vy?pokud ano,tak hodně štěstí

drakenn
25. říj 2016

Pokud ma manzel bakterialni infekci mocoveho ustroji, coz asi ano, kdyz ma atb, tak nechapu co resite?!!

anicka1211
autor
26. říj 2016

@drakenn jj, myslela jsem si to, nejsem pro snažení, když má tuto infekci, nechci nic riskovat, jsem teď po samovolném potratu v 6 tt, takže zadělat a pak se bát, že bude zas něco špatně, to nechci.

drakenn
26. říj 2016

No já bych neriskovala..

sirka1
26. říj 2016

Mám takový pocit, že infekce v močových cestách je nakažlivá. Takže aby hlavně nenakazil tebe. Když jsem měla zánět močových cest, přímo mě upozornily, že žádný sex.

tammm
26. říj 2016

@sirka1 no potěš,mě byl v pondělí zjištěn zánět močových cest,v neděli jsem měla nastoupit na laparo a musim pockat,beru antibiotika.
Zitra jde přítel na spermio,tak doufam ze nebude mit spatne skrz moji infekci ☹ samozdřejmě 3 denni pust před má 🙂