Ahoj chci se zeptat na tvrdnuti bříška ? Cele břicho většinou když jdu do sprchy a teče na mě tepla voda (ne vařící) ale vůbec nevím co to je děje se to parkrat denne a ne každý den 🤔 Díky
Me bricho tvrdlo relativne pravidelne (tak 3x denne), i v klidu, od asi 5.mesice u prvniho, ted v druhym tehu od 19tt (jsem 21). U prvniho jsem to neresila, jen mi vzdy ztvrdlo. Ted jsem to rikala na gynde, pac me to tvrdnuti i trochu boli. Jinak vzdy mi dost ztvrdne pri orgasmu. Doktorka ze je vse ok a mam brat horcik (je proti krecim, muze se ale brat jen do urciteho tt, aby pak nezamaskoval kontrakce). Koupila jsem si dologram s tim, ze kdyz to nepomuze napise mi neco jineho, pripadne to budeme resit. Prvni mimco bylo 3 dny po terminu. Kazdopadne to urcite na gynde zmin, ale ja bych byla v klidu (pokud to neni nejak hodne bolestivy ci hoodne casto, jak psala dama vyse).
@leki moc dekuji ne vůbec mě to nebolí jen když se koupu nebo i jen tak ale jenom třeba minutu 🙂 tak doufám ze to bude v pořádku moc dekuju
@vorisekk jejda už? Tak doufám ze tam ještě chvíli zůstane :D i když už bych chtěla aby byl venku :p
@lucaaaaaaqa nemas vubec za co 🙂
@lucaaaaaaqa Malá to zvládla na jedničku. Než se narodila dostala jsem kortikoidy, aby se jí rychle dozrály plíce a jak se narodila, byla v inkubátoru jen 4 dny a to bez kapaček a podpory na dýchání. Je z ní zdravá a chytrá holčina ❤ Dneska zachraňují i daleko menší děti, tak není čeho se bát i když moje psychika byla taky v háji....
@vorisekk Jo dekuju to se nedivím taky mám z toho Strach ale jako nejradši už bych to mnela za sebou :/ Ach Jo :p
Tvrdlo mi bricho od zacatku tehotenstvi, sla jsem tehdy hned ke gyndr a vyfasovala magnosolv..bricho mi tvrdlo ale i tak.. je to pry priprava delohy na porodni stahy
@marticcelli Jo dobře zeptám se na to ale
Snad to bude v pohodě je to šílený vždycky to je tvrdé jako míč šílený :D
Mě začalo při prvním těhu tvrdnout břicho ve 30.týdnu. Gynekoložka mě okamžitě posla na kapačky do nemocnice. Záleží na intenzitě tvrdnutí. Já měla více jak 20x za den a to i v klidu. Nakonec se malá narodila ve 33 týdnu 😉