Ahoj holky mám 22 dni do porodu ale poslední 4dny tedkon mám hrozny tlaky v podbrisku jako by se vytlačoval ven občas to i pichne nebo nemůžu vůbec sedět jak to tlaci vlastně ani chodit nic mám to třeba 5x denne co to muže být ? Dekuju
@lucaaaaaaqa je to normalni,telo se pripravuje na porod. Mne to obcas budilo i v noci ze spanku.
@linee dekuju a za jak dlouho to přišlo? :D mě pride jak kdyby chudák opravdu každou chvíli vypadl do toho se mi tak hejbe břicho tam dole ze to začíná i docela bolet ale poslicci to nejsou ty mám a to je úplně něco jiného
u prvního jsem plašila, že rodím, že mám opravdu velké bolesti 🙂 ale to jsem nevěděla... oni se ty poslíčci zintenzivňují, a v podstatě tak nějak podobně porod začíná, ale bolesti se zkracují (po 20 minutách, pak po 15 min, po 10.....) -čím jsou častější, tím jsou intenzivnější...takže jestli je to 5x za den, tak se to teprve chystá (ale opravdu i třeba 14 dní předem) -týden před porodem už jsem skoro nespala, často mě to budilo, jen tam nebyla ta pravidelnost, i může odcházet krvavá hlenová zátka...Fakt to většinou trvá docela dlouho, než se tělo nachystá..Tak se neboj a věř svému tělu. Přeju rychlý porod a zdravé mimi.
@annasmyckova moc dekuju jsem na to zvědavá doktor říkal ze se nic ještě nechystá tak uvidíme jak to dopadne a kdy konečně půjde ven 🙂 už se začínám těšit
@lucaaaaaaqa maly se uz chysta a klesa dolu, hlavicka tlaci na panevni dno, proto jsou ty poslicci intenzivnejsi. Ja to mela tak nejak od 32tt, intenzivnejsi od 36tt a porod mi vyvolavali. 5x za den jeste opravdu nic neni, musi to byt mnohem castejsi a intenzita delsi. Niceho se neboj a ver, ze si to s porodem nespletes. Mne to rikali a opravdu ty bolesti jsou uplne jine a jinak caste. A navic u klasickych pomaha tepla sprcha, u porodnich to sprcha "zprijemni", ale neprestanou.
At vse dobre dopadne a brzy se tady pochlubis miminkem🙂
@linee moc dekuju sem na to zvědavá teď je to zrovna hrozny a bolí to dokonce to i picha :/
@lucaaaaaaqa tak si to mer,jak casto to prichazi a jak dlouho to trva.Jsou na to i appky.
@linee to bych mohla dekuju
poslíčci -tělo se připravuje k porodu....