Ahoj holky, je tu některá, která ví, že otěhotněla ze strany, kde neměla vejcovod?Je to vůbec možné? Mít ovulaci na straně, kde chybí vejcovod a přesto otěhotnět, protože si vajíčko stáhne ten zdravý vejcovod???
Ahoj, u mě to tak pravděpodobně bylo. Resp. na laparoskopii mi.zjistili, že jeden vejcovod je průchodny a u druhého "nebyla průchodnost prokázána". Měla jsem jít na inseminaci, ale vajíčko bylo na té" špatné " straně. Takže inseminaci nedělali, jen mi pichli pregnyl a řekli mi, ať se snažíme doma. Že vejcovod je "chápavý" a může si vajíčko přitáhnout i z té druhé strany. A já z tohohle snažení otěhotněla a narodil se nám zdravý syn. Ale vejcovod jsem měla a je otázka, jestli byl skutečně neprůchodny. Nicméně tohle mi v Gennetu tehdy řekli. Přeji hodně štěstí, ať se brzy zadaří.
Je to možné, otehotnela tak kamaradka. První miminko z ivf, druhe prirodni zazrak, ma jen jeden funkcni vecovod a jeden funkční vajecnik a ty jsou jeste krizem.
Nevím jestli je to možné, já po mimoděložním tehu jsem se doktora ptala jakou máš šanci znovu otěhotnět a on mi řekl že jeden vejcovod stačí ale musím mít ovulaci zrovna na té str. kde mi zůstal. ( Otěhotněla jsem přesně za rok)