Těhotenství, potrat a nebo jen hormonální problém ?
Dobrý den ☀️
obracím se na vás s dotazem a svým příběhem jak byste mi třema uměli poradit ...
Měla jsem týden zpoždění a pak dostala ms která trvala pouze 2,5dne silná a bolestivá. (Menstruaci mám pravidelně a většinou bývá 7dní)
Po zpoždění a té krátké ms jsem zkoušela několik tehotenskych testu pokaždé vyšel slabě pozitivní (duch) a je mi velmi nevolno ne každý den ale často, křeče v břiše , ,,škrundání,, v břiše , mdloby nejvíce někde v obchodě :D , silná únava častější spánek...
Po objednání ke svému gynekologovi mi udělal ultrazvuk kde nebylo nic vidět, nebyla žádná cysta a vše se jevilo v pořádku a tak mne poslal na krev.
Výsledky krve mi sdělil po telefonu že jsou negativní. (hodnota hcg byla 1,2)
Takže si muže odddychnout že muže vyloučit těhotenství i mimodelozni těhotenství.
Mě se to ale jako ženě nezdá, proste takový ten pocit v sobě máte, pozitivní těhotenské testy, nevolnosti, únava, plynatost, ta krátká menstruace , zpoždění, i nedopnu kalhoty, mám nafouklé břicho (jim zdravě a cvicim)...
nevím si vůbec rady kdo by mi poradil když ty stavy na těhotenství tomu odpovídají a proto zkouším Vás.
Mám již tříletého syna a rok a půl se léčili úspěšně s hyperfunkcí štítné žlázy (do konce roku by měla být ukončena léčba - vysazeni léků)
Nechci zpochybňovat práci svého gynekologa ale je to starší pan a přeci jen každý děla chyby a třeba krev ani on ještě výsledek nevidí jinak si nedovedu vysvětlit ty stavy co mám
Hodnotu hcg 14 dní po zavedení embrya jsem měla 16. Tzn, že se to na chvíli chytlo a zase odešlo. Příznaky jsem měla cca 4 dny, pak také odešly. Věř lékaři, stává se to velmi často. Bohužel to bylo chybné embryo.
Ja bych řekla, že ta týden spozdena MS byl potrat, proto i to hcg je skoro už na nule... po tolika dnech uz by ty hodnoty byly úplně někde jinde.. nevím kolik dní už od ovulace uplynulo, ale na příznaky mi to přijde moc brzy...