Ahoj holky, 23.12. jsem prodělala zamlkle těhotenství v 8 tt :( chci se zeptat po jaké době jste začali pracovat na miminku a zda se vám to ihned podařilo a zdařilo se 🙂 mám strach že si tím projdu znovu nepřála bych to nikomu
@sedlackovak tak držím palce ať to co nejdřív klapne 🙂
@mimi1619 https://www.modrykonik.cz/forum/o-tom-se-tezko-mluvi/zamlkle-tehotenstvi-povedlo-se-vam-potom-otehotnet/ zkus tuhle skupinku jsem vní i já a holky ti rády poradí
Ahoj, taky jsem si tím prošla, v 8 tt přestalo bít srdíčko, takže jsem byla na revizi a doktor říkal, že máme počkat 3 měsíce a pak můžeme znovu, myslím že pokud je to samovolný potrat a nedělá se revize může se zkoušet i dříve....
@mimi1619 Po druhé ms a podařilo se.Teď tu vedle mě leží moje 5,5měsíční štěstí.Bylo mi doporučeno čekat půl roku,ale chvátala jsem kvůli věku.
I když už děti mám,tak mě to neskutečně rozhodilo.Naprosto vím,jak Ti je.
@sedlackovak Držím vám holky pěsti,ať najdete brzy ||.
@soyevita jste hodná moc děkuji ale už jsem to vzdala,je mi taky 37 a bojím se,aby se to vůbec podařilo,tento měsíc jsem zjistila,že se mi vrátila ovulace tak jsme to zkusili,pak jsem po ní den a půl špinila,prý ovulační krvácení,ale moc tomu nevěřím,třeba proto ai mi doktor doporučil 3 měsíce počkat
Ahoj holky, když měla první dcerka 2roky, plánovaně jsem znovu otěhotněla. Vše bylo ok, a proto pro mě byla obrovská rána, když mi dr. na kontrole ve 4.měs. řekla, že srdíčko nebije... Byl to spontánní potrat a musela jsem do nemocnice na kyretáž. Objednali mě až za měsíc. To bylo něco pro mou psychiku.. Na doporučení dr. jsme měli pul roku pauzu, a hned na první pokus po pul roce jsem otěhotněla. Těhotenství bylo příšerné. Pořád jsem se bála, že se bude vše opakovat, měla jsem nervy, často jsem krvacela, každy týden na pohotovosti s ruznymi problemy.... Abych to zkrátila. Dnes mam vedle sebe dvě krásný, zdravý holčičky. 4 letou a roční. Příští rok bychom chtěli třetí dítě. Dnes vím, že je vše o psychice, co se má stát, se stane. Všem přeji aby se nehroutily, když to bohužel nevyjde, vyjde to příště. Hlavně myslet pozitivně. Držím vám všem palečky! 😉
Přesně tak.. 🙂
@sedlackovak nevzdavejte ,jestli opravdu ještě chcete, ja mela zp a revizi v listopadu pred rokem, cekali jsme 3 m, pak se to povedlo po trech měsících. A je mi taky 37. Strach jsem mela (jeste porad mám) Ten mesic co se zadarilo, jsme byli oba takovy strasne v pohodě a v klidu, moje dr nas totiž poslala do centra na vyšetření a ja se tam objednala a prestala řešit, proste jsem si rekla, ze tam nam urco brzy pomuzou...pak uz jsem jen zrusila navstevu protoze byly//🙂Asi to chce fakt klidek a nehrotit a věřit
@mimi1619 já měla 6.11 samovolný potrat,vše odešlo samo nemusela jsem na nic počkala jsem na první Ms a zkoušeli pak přišla 2 Ms takže nic a teď čekám 3.Myslim si ze opět nic i doktor doporučil po 3 Ms až takže mě se pořád ještě nedaří