Prosím, pomohlo vám něco na strie po porodu? Já jsem úplně nešťastná. Stydím se za sebe a je mi do pláče, když se podivam do zrcadla. Břicho mazu poctivě, ale stejně se mi už udělaly.. A to mám ještě kus těhotenství před sebou 😔
Při prvním těhotenství jsem se mazala drahým krémem jak blbá a stejně se mi nějaké udělaly... Při druhém jsem se nemazala ničím a žádná další mi nepřibyla... Máš to úplně fuk, když se maji udělat, tak se prostě udělají a nepomůže ani svěcená voda. Mazání něčím - cimkoliv mastným neuškodí, ale nemůžeš si od ničeho slibovat zázraky. Nejlepší lék je čas. Po porodu se stáhnou a vyblednou...
Používala jsem v těhu a i po porodu bi-oil. Nemohu si ho vynachválit. Opravdu poctivě jsem mazala, strie minimální a zlepšila se i pomerančová kůra, kterou jsem měla před těhu.
Já jsem mazala poctivě Bi-oilem celé těhotenství s první i druhou dcerou, a u první se mi udělaly dvě strie na boku, ale vybledly a nejdou skoro vidět 🙂, v dalším těhotenství žádná nová už nepřibyla 🙂
Ja som brala pri synovi kolagén aj som poctivo mazala a aj tak sa mi v 8 mesiaci urobili hlavne okolo pupka. Oni časom vyblednú a nie je ich tak vidieť ,ale už nikdy nezmiznú ani tá koža sa už nezmení. Je to dané geneticky. Niekto sa môže aj na hlavu postaviť a bude ich mať
Také jsem mazala bi-oilem a bohužel se mi udělaly.Moje maminka i babička mají také strije ale po letech už vybledlé.Take mě trápí mám celé popraskané břicho ☹️
Je to dano genetikou.. ja nemazala skoro vubec a bricho mam pěkné.. kamosky mazaly a osto sest a bricha maji samou strii..