Dobrý den, jaké jsou příznaky streptokoka B? Mam svedeni ale bez vytoku. Musí to hned znamenat mykozu nebo se může jednat o streptokoka? Leky na mykozu nezabírají proto bude asi problém jinde. Svedeni neni 24/7 ale byva casto a hlavne ráno. Máte někdo nějakou zkušenost?
Me delali stery ve 36tt a mam je pozitivni na streptokok b. Vubec o nicem nevim,zadne vytoky,svedeni atd. pry je 25% zen prenaseci, ani o tom nevi. Jen daji pri porodu antibiotika.
@fifinka2020 dekuju moc za takove vysvetleni. Ke gynekologovi jdu pristi tyden tak snad mi udela stery a uvidi se co a jak dal. Beru HA a uz jsem na mykozu 2x trpela nemuze to byt tou HA? Jinak tyhle priznaky jsou jine nez jsem mela u mykozy proto me to zarazilo
@junetule ja doufam ze to bude v poradku a ze to streptokok nebude snazime se o mimco a tohle nam dosti brani. Pohlavní styk je bolestivy ale to davam za vinu tsky HA🤷🏻♀️
Ja treba hodne trpim na zanety. Gynekolog rikal, ze nekdy se staci jen trochu zpotit, nebo kdyz se otiraji nohy o sebe pri chuzi a uz je problem. Pak uz paleni, svedeni atd. To vzdycky dostavam antibioticke cipky, ktere zlute barvi, ale vzdy mi pomohli a zavadeji se sest dni. Mela jsem zanet i tyden pred otehotnenim a vse v poradku. Tak drzim pasticky ✊
Může to být naprosto cokoli, může to být i stresem... jinak to,že jsou příznaky různé, je taky "normalni". Mám už teď doma v zásobě i "drazsi"veci na pomoc. Jen mě právě gynekolog varoval před tím plosnym mazáním volné dostupných madticek. Že je to jako kdybys vzala na jzacatek rýmy bez vyšetření hned antibiotika.
No a na gynekologii jsi byla? Asi stery by byly nejlepší... ja na to poslední dobou trpím a gynekolog mi vysvětloval,že největší hloupost je dát si na to nějaké volné prodejne masti, protože těch příčin je asi 9 druhů a ty masticky pomáhají jen na jeden typ...a že se to často ani nedoleci a vrací se to a pak se kvůli tomu člověk stává rezistentním. Ideální je začít léčit Rosalginem a zajít si k lékaři,aby udělal test a zjistil přesnou příčinu.
Jinak svedeni je příznak jak bakteriální, tak kvasinkove infekce,těžko takhle určit. Jsou už i nějaké samotesty,ale zkušenost nemám...