Ahoj,včera jsem měla sex s partnerem byl trosku drsnější a když bylo po,tak si partner všimnul hodně krve na penisu...bylo to ze mně,ale mně potom už jiná krev netekla jen úplně slabounce jsem zašpinila...po asi 5h mně začal bolet podbrisek(spis jako vaječníky) tak jsem to moc neřešila a říkala jsem si,ze je to asi z drsnejsiho sexu. No ale teď jsem se vzbudila abych nakrmila malou(3m) a nemůžu skoro chodit mám šíleně křeče,opravdu strašná bolest to jsem v životě nezazila...musím chodit predklonena jinak umírám bolesti a jakýkoliv pohyb je strašný...holky úplně se bojím co to může byt?? Setkala jste se s tím některá? Obavám se,že budu muset k doktorovi strašně to bolí
@lv Teď jsem se probudila a uz to taková bolest jako b noci neni...cítím to,ale absolutně se to nedá srovnat s tou nocí...myslíte,že i tak mám jet?
A jsi po císaři nebo klasickém porodu? Já mám po sexu často bolesti podbřišku protože se mi ještě nezahojila dobře jizva. Přítel je neznejsi i když chci aby byl tvrdší a bolí to teda min 😂 každopádně k Dr bych určitě šla.
@moominkaa Po klasickém porodu,ale vše proběhlo v pořádku a po 6-ti nedělí jsem byla naprohlídce a vše bylo zahojeno jak má...já jsem krvácela vyloženě zevnitř,protože když ho vyndal😂to je strašný sem psát...asi proto anonym🤣tak byl opravdu ne jen špička ale úplně celou délkou od krve...protože když jsem si potom utrela tak nic nikde nebylo ani sáhnutím dovnitř to proste musí být něco někde hodně hluboko
No hele to mi nepřijde úplně ok :/ za prohlídku u lékaře nic nedáš a myslím, že Tě i v covidovy době v pohodě vyšetří. Každopádně si dej trochu voraz od sexu 😂 ať Ti neudělá díru k pupíku 😅♥️
@moominkaa 😂😂😂😂já si oraz dát asi neumím,první co po porodu byla myšlenka,že konečně si zase užiju a už ne jako kachna😂🙈nicméně asi opravdu zajdu,nebudu to riskovat,ale mám doktora až od 13 tak přemýšlím nad nemocnicí,páč už to celkem zase začíná bolet,bojím se abych třeba nekrvacela do břicha už jsem odbtoho tenkrát kvůli cystě neměla daleko.
Já něco podobného zažila před týdnem a byla to prasklá cysta na vaječníku, o které jsem ani nevěděla že jí mám. Takže určitě k doktorovi jeďte 👍
To chápu 😂🙄mám to dost podobně 😁 držím palce ať jsi v pořádku a není to nic vážného 🍀
@jitushb No mně jakoby vaječníky bolí...a taky jsi krvácela?😳🙁
@moominkaa Děkuju mooc😘😃
Jela bych ihned. Vnitřní krvácení je zákeřné. Hlídej si i,jestli tě nezačíná bolet i pod klíčními kostmi,to už bych padila...
Mě do toho paralelně přišla i MS tak těžko říct, ale fakt radši neváhej, u mě vinou doktorky na to přišli až třetí den a ztratila jsem dost krve a těžko se mi z toho dostává, pořád jsem anemická. Takže čím dřív tím líp 😉👍
@amazonkajanik Včera mně večer dost bolelo na hrudi tak těžko a pod klíčními kostmi dá se říct také...no já to mám komplikované skrz malou a hlídání už od rána zařizuju😕
@jitushb To já právě dostat nemám až někdy v půlce měsíce..a tenkrát mi taky malém nepřišli na cystu a doktorka mně zanedbala,přišlo se na to na poslední chvíli kdy jsem docházela na injekce😏
Tak to je zřejmě vnitřní krvácení,mazej ihned!
Tohle jsem si totiž musela hlídat,když jsem potracela a mudr mě nechala chodit do práce,dala mi jen lístek pro rychlou,aby věděli,co se děje ,kdyby to se mnou seklo😟
Ono se může zdát, že je všechno v pořádku, ale v pořádku to být nemusí. Já jsem měla po porodu mikrotrhliny na děloze. Po sexu mě vždycky bolelo břicho, i při zvedání malé. Muselo se to hlídat, někdy jsem lehce krvacela i několik týdnů. Bylo to dobře vidět na ultrazvuku. Až rok po porodu se to všechno zahojilo.
Dej pak vědět, jak jsi dopadla u dr 🍀💞
Držím pěsti ať to dobře dopadne 👍🍀
Holky strašně Vám všem moc děkuju...jsem teď v nemocní a lítám tady od vyšetření k vyšetření...na gynekologii řekli že je to zánět dělohy a napíšou ATB...bolest strašná a to vyšetření dost nepříjemné...děkuju Vám všem moc za rady🥰🥰🥰Na Vás všechny je tu vždy spoleh😍🥳😊
Může to být cokoliv, nějaké poranění, jedte ihned