Holky, jsem uplne vyrizena... Mam necely tyden po ovulaci.Vcera okolo desate vecer jsme se s pritelem mazlili a na konci sexu me bodlo v podbrisku... Sla jsem potom dojineho pokoje a behem chvilicku se bolest rozjela neskutecnym zpusobem . Svalila jsem se na postel a zacali neskutecne krece od vajecniku az k zaludku. Fakt jsem tohle NIKDY nezazila. Myslela jsem si,ze z ty bolesti omdlim ...po hodince to zacalo slábnout a uplne to odeznelo v pul druhý rano ... Teď uz me jen poboliva podbrisek, kdyz se prevalim, nebo se chci posadit. Snažíme se osm měsíců o mimco, tak snad to s tím nema nic společněho... Zazila jste nekdy nektera neco podobneho ? Kdybych byla v CR , tak se hned necgam odvezt do nemocnice,byl to fakt hnus a to nejsem žádné bebicko :/
Holky,na to pozor!!Stalo se me to take,po sexu s pritelem jsem mela hrozne bolesti,rano byly porad tady,tak jsem sla na pohotovost, dojela jsem tam autem,dosla dovnitr a uz jsem videla jen cerno bile tupky.Praskla me cysta a musela jsem jit hned na sal!!vysali ze me 0,5l krve.A rekli me,ze slo o zivot,jeste par hodin a mela bych otravu krve....a to uz bych nerozchodila ☹
Cysta a nebo to může dělat nafoukaný vzduch přes dělohu a vejcovod do oblasti okolo vaječníku, pokud byl sex hodně divoký.
Ahoj, mam takovy problem. S pritelem jsme zacali spolu spat, ale me po sexu poboliva bricho. Je to takovy tlak bolestivy. Bojim se aby to nebylo neco vážnějšího.
Měla jsem něco podobného 😢 po třetím dnu střídavě větší a menší bolesti jsem šla na pohotovost, tam mi po různých vyšetřeních a podezření na zánět močáku, na slepák aj. zjistili cystu u pravého vaječníku pomocí ultrazvuku (asi 60mm). Také mi to začlo při sexu a poté to hodně bolelo a nemohla jsem usnout. Volala jsem svému gynekologovi, bydlím totiž v jiném městě a říkal, že by to mělo odejít s menstruací nebo by to mělo prasknout a odejít to, což se také stalo, ale od té doby se mi zdá, že jsem celá rozházená ☹ také se snažíme o mimčo.