ahoj holky..je tu někdo takový?S takovouhle kombinací.. 🙂
Přidejte se,poradte..
ahoj holky, tak u mna je to zvysena funkcia stitnej zlazy + nadvaha + pco + bez ovulacie. takze vymykam sa v jednom.
Ahoj, tak já měla (mám) stejnou kombinaci + navíc vysoký prolaktin a z genetiky nález double heterozygot MTHFR C677T: CT + A1298C: AC. Otěhotněla jsem po prvním IVF, dříve neúspěšná léčba clostilbegytem + snížení prolaktinu medocriptinem. Neměla jsem bez agolutinu vůbec menstruaci. Teď čekáme dvojčátka. Tak hlavu vzhůru, zadaří se 🙂
kaamco, co se týče těch ovu testů, většinou jsou při pco falešně pozitivní, resp. druhá čárka nebývá silnější, ale objevuje se. U PCO je totiž LH pořád vyšší. http://www.arleta.cz/ptejte-se-detail.php?item=...
ivarei: dvojcatka je krasa 😉. ja som teraz cerstvo po prvom ivf a embryjko sa bude vo mne dufam krasne drzat. zahlasim za 9 mesiacov 😉
ivarei: taktéž se přidávám..že dvojčátka ..a ještě teda krásná jména.
eustoma:a kdy si byla na ivfku?vím že chodíš k apoli..Já sem tam chtěla taky dojíždět,ale psala sem si tam meila do poradny..a ..a nic no.Budu jezdit jinam.Časem..pokud to přes leto nevyjde normálně.
na ivf som bola teraz v piatok prebehom uz transfer embryjka. takze uplne cerstve 😉
Ahoj, jsem tu nová. Mám stejné problémy-pco, velká ženská se štítnou žlázou s prolaktinem v krvi. Jsem 14 dní po prvním IVF-Gennet(doporučuji, jsou na mě moc hodní), bohužel gravitest neg. Zítra jdu na krev.
AHOJ.
luciku a kam chodíš do gennetu do prahy nebo liberec? 🙂
ahoj! tak tady sem. stejne problemy, ale vahu udrzuju v normalu. zacala sem cvicit. jo, k tomu vsemu mam spatne oba vejcovody.