Ahoj, v květnu jdu na odstranění vejcovodů... Ty které jste to podstoupily, prosím kolik hodin cca trvalo když jste ráno nastoupily a pak jste se po zákroku vzbudily? Jak jste se potom cítily? Chci jít po zákroku na revers domů, mám totiž malý mimco a ráda bych tou dobou ještě kojila a přes noc jí samotnou ještě nechat nechci.
@denci96 já myslím, že na sílu té držet nebudou. V jedné olomoucké klinice pouštějí s doprovodem po 4 hodinách. Každopádně doporučuji aby manžel měl ošetrovačku a vy pěkně ležet a odpočívat. Já měla ještě 4 dny dost bolesti ramen a pod žebrama z toho plynu, který do vás napouští při operaci. Tak určitě nezustavejte sama doma.
@rexyi nevíš která klinika prosím?
@veroniquecz myslím, že fertimed.
@denci96 ahoj, vidím, že to ještě stihnu ti napsat. Já byla na laparoskopické sterilizaci 22.4., takže čerstvě po. Byla jsem v Karvine.
Na ambulanci jsem dorazila v 7, v 8 jsem šla na pokoj, 9:45 jsem byla na sále, zákrok trval asi 45 minut, pak 2 hodiny na dospavaku, takže okolo 13 hodiny jsem byla zpět na pokoji. Celé odpo jsem pospávala, po 19.hodine první vstávání. Což nebylo nic moc, točila se mi hlava, po odcevkovani jsem se chtěla zkusit vyčůrat, ale to mi zabylo špatně a byla jsem ráda, že si jdu zase lehnout. Pak jsem se snažila ještě párkrát postavit a projít, ale bylo to takové náročnější. Takže pokud v ten den domu na revers, tak určitě s doprovodem, člověk je pak ještě dost slabý a pitomý 🤭 Držím palce