Stalo se vám to?

4. pro 2024

Dobrý večer, omlouvám se za trapný dotaz ale nedá mi to jsem strašný hypochondr.🤦‍♀️ ale dnes se mi stala taková věc po tankování nafty (na pistoli jsi nejsem vědoma žádné tekutiny ale 100%jsi jistá nejsem) cesta domů cca 25min.a hned jsem si musela jít vyměnit tampon a neumyla jsem si ruce.ted mám strach z nějaké nákazy. Stalo se Vám nebo řešily by jste to?
Děkuji

1pomnenka
4. pro 2024

Ne, neřeš blbosti. Řeš jen důležité věci, až budeš nemocná, pak si zajdi k lékaři. Dopředu nelze plánovat nemoci a zbytečně plašit.

lenickakl
4. pro 2024

Nestalo. Nikdy bych si nekoupila auto na naftu.

cilkat
4. pro 2024

Nákazy čím? Naftou?
Že sis tím dolů zanesla nějakej obecnej bordel a budeš řešit kvasinku nebo bakterii v pochvě asi možný je. ALe předpokládám, že se bojíš třeba pohlavně přenosné nemoci - ne tou ses tímhle fakt nenakazila.

autor
4. pro 2024

@cilkat děkuji za relevatní odpověď

rosalindamelinda
4. pro 2024

No.... já teda nevím, ale obecně se říká, že po návratu domů z venku si máme umýt ruce 😕 jsou to běžné základní hygienické návyky... jako mytí rukou po toaletě nebo po zvířatech, naprosté základy, dojdu dom z venku a hned si umyju ruce...ikdyž chci sahat na věci doma.
Ale když si dokonce mám sahat na tělo nebo do spodku, tak si ty ruce umyju stoprocentně, tohle nechápu, jak se může někomu vůbec stát? I před aplikací kontaktních čoček si musí člověk umýt ruce...protože si saháš do očí. Tj to samé... no...docela bych se bála teda. Bůhví kolik lidí a jakýma prackama na tu pistoli sahá 😔

autor
4. pro 2024

@rosalindamelinda no já právě hygienu dodržují poctivě mám v autě i antibakteriální gel nevím proč jsem si dnes nevydesfikovala ruce 🤦‍♀️ a už mi právě protékal tak jsem prostě běžela rovnou na záchod 😔 jinak umývat vždy hned jak přijedu domů učím to i děti hold dnes se stalo nejsem za to na sebe pyšná a štve mě to právě že zrovna na tu pistol sahá tolik lidí

reeeza
4. pro 2024

Já tě chápu, asi bych taky šrotovala, jestli jsem si tam nemohla zatáhnout infekci..

Jako jsme jenom lidi a stalo se. Snad z toho nic nebude..

Ani nevím přesně co bys teď mohla, kromě čekání jestli se z toho něco vyvrbí, dělat. Koupit si vaginální probiotika? nebo vitamíny na podporu imunity organismu?..nevím upřímně 🤷‍♀️

rosalindamelinda
5. pro 2024

Jako jo, chápu. Tak si na kalhotky dávej malou intimní vložku, ikdyž máš tampon - tak budeš mít pojištěné, že když ti tampon začne přetékat, tak to bude na intimku a ne na kalhotky. Všechno se dá řešit, pokud nechci prát špinavé spodní prádlo od krve 😉

1pomnenka
5. pro 2024

Ty saháš na pistoli holýma rukama? U nás jsou jednorázové rukavice.