Mám zpožděnou ms o týden a pořád nic sem 3 měsíce po porodu a MŠ jsem zatím dostala jen 2krat čekám třetí a prostě nic nechápu to nekojim takže by měl chodit normLne těhotná nejsem ...muze třeba projít další cyklus? Nebo? Nevim proste
Většinou se uvádí že srovnání cyklu po tom co přestaneš kojit trvá až půl roku - takže jsi zatím stále v normě 🙂 ... nic méně to neznamená že nemůžeš v této době otěhotnět
@ange_de_la_morte kojila jsem jen v porodnici ms přišla hned po šestinedělí a další za 31 dní teď nic ..ale je pravda že i když jsem nekojila po zmáčknutí bradavky pořád mléko bylo až teď úplně e zmizelo. Není ani kapka
@natynka89 : pravidelnost MS velmi ovlivňuje hladina hormonu prolaktin a ta i po skončení kojení ještě může chvíli kolísat, opravdu se tím nestresuj 🙂
Tak děkuji za uklidnění a jak dlouho mám tak čekat než teda půjdu na gyndu asi pro vyvolavacku?
@natynka89 : nesleduj, nepočítej, pokud nemáš jiný problém není k vyvolávačce vůbec důvod, klidně tomu dej toho půl roku po porodu
@ange_de_la_morte fakt tak dlouho nemůže se něco stát být tak dlouho bez ms
@natynka89 : kdyby jsi kojila taky nemáš MS třeba 2 roky a nemáš ji proto že máš vysokou hladinu prolaktinu , po porodu i když nekojíš ten prolaktin stále v těle máš ( byť třeba v menším množství než kdyby jsi kojila ) proto není MS ( nebo je nepravidelná), stát se nic nemůže .... jinak mimochodem já měla cykly hodně nepravidelné a dlouhé a vyvolávačku jsem začla řešit až když jsme se začli snažit o druhé dítě - aby se mi podařilo otěhotnět
@ange_de_la_morte tak dobře budu čekat a díky 😉
@natynka89 : u prvního dítka mi po zmáčknutí bradavek teklo z prsu mlíko ještě víc jak půl roku po skončení kojení - to je normální
@ange_de_la_morte jj ale přijde mi divné že to je takové hustější a lepkavé to je divny
@natynka89 : konzistence může být různá, pokud tě prsa nebolí tak je to vpohodě
Ja dneska 6 mesicu po porodu a uz 4. den spozdeni 😫😫😫
@hannasweet jinak byla pravidelná?
@natynka89 no prave ze + - jo 🙈 ale zase ted mame s pritelem nejaky problemy porad se hadame a vse tak nevim zda stres 🤷♀️ Ale nechci nic nez mit ms fakt 😂😂
@hannasweet jojo stres v tom hraje také velkou roli já mám teda stres taky ale ten už mám minimálně 2 roky ams chodila pravidelně ..jinak taky si nepreju momentálně nic víc než dostat ms 😁 ale čím víc se na to člověk upíná tím se asi víc oddaluje.
Pokud jsi si jista, ze nejsi tehotna, tak bych byla v klidu. Jsi tri mesice po porodu, hormony ještě nejsou stabilni, opravdu bych z toho zatím nic nevyvozovala, dřív nebo později MS proste prijde.