😝 ahoj ženy jsem sice ted sama zahynul me pritel ale myslim do předu pac si miminko stejne přeju nekdy do budoucna.. 😖 Takže mám za sebou 2 potraty první bylo molární těhu druhe to vytoužene jsem potratila v 6 týdnu v nemocnici me zjistily extremni minimum krvinek červenych a srdcovitou dělohu až pri tomhle druhem nechápu sama..: 😒 😒 😒 Ptala jsem se zda jde přepažka či vyrustek odstranit 😝 Bylo me receno ze az po 3 tim potratu MOJE OTAZKA ZNÍÍÍ????? 😉 😉 😉 Vážně musim znova podstoupit treti potrat a mučit se nebo si mám dupnout a tu operaci o odstraneni prepazky si VYDUPAT?????? dĚKUJI PŘEDEM ZA ODPOVEDI 🙂 🙂
@olgaaaa mam normalni delohu a za sebou dva potraty (7 a 9.tt) + opakovana biochemicka tehotenstvi. Molarni tehotenstvi s tvarem delohy nesouvisi, takze v podstate jejim zavinenim by teoreticky mohl byt jeden potrat, ale i to je tak 50:50...odstranovani prepazky je operativni zasah do delohy a kazdy takovy muze nest s sebou dalsi nebezpeci, takze ja celkem chapu, ze se snazi vyckat, zda to vubec bude potreba, ale chapi i tve obavy...jenze ta deloha opravdu nemusi byt pricinou a obavy zustanou.
Zkus kdyztak nezavislou konzultaci treba v gennetu, je moznost, ze te uklidni, nebo navrhnou reseni.
😉 😉 😉 DĚKUJI za rady 🙂
@olgaaaa Jestlize mas tu prepazku potvrzenou,ja bych asi 3. potrat neabsolvala.Sla bych se poradit i jinam,nez jsi bxla dosud.Mas pravo na 2. nazor.Takze ja bych zkusila stesti i jinde a zalezelo by,co by rekli.Urcite mas pravo si tu prepazku nechat odstranit drive nez po 3. potratu.Ale ta prepazka nemudi byt jedinou pricinou.
nebylo to myšleno tak, že tvar dělohy nemusel potrat zapříčinit a jste schopná miminko donosit? teprve kdyby se to ještě jednou opakovalo, následovala by operace?