ahojte, mam týden na to aby se mi spustil spontánní potrat jinak mě čeká kyretáž níž se chci vyhnout. Mate některá zkušenost jak napomoct tomu aby jsem se sama vycistila? Dekuji
Myslím že maliník je na podporu činnosti dělohy a nedoporučuje se pít těhotným, ale až při porodu, tak ve tvém případě by ti mohl pomoci. Ať se ti to podaří samo.
Jsem čerstvé po SP u ZT a co mi moc pomohlo ke Malinová směs od dědka korenare a tinktura šalvěje. Čaje jsou slabé, tinktury jsou silnější a klidně do dej dvojnásobnou dávku než je uvedeno. Určitě si vybav homeopatiky Senica Montaně 9 ch a bez už teď 2 c denně 5 kuliček , je to na lepší průběh a lepší hojení. V kterém tt jsi?
Oprava - telefon si děla co chce- arnica Montana
Jinak já čekala 2 týdny , takže pokud by to šlo a lékař tě bude mít pod kontrolou, klidně to odlož ještě o týden.
@bublinka1080 Já tohle zažila tenhle rok už dvakrát :( A teď naprodruhé jsem pila sporýš lékařský , spolu se zázvorem , řebíčkem .. sporýš je hodně hořký , doporucuju med a citron . Trosku se to srazí . A pak samozřejmě kontryhel .
Během 3 týdnu jsem se moje tělo vyčistilo . Měj hodně sil !!