Spontánní potrat, jak tomu napomoct?

bublinka1080
15. pro 2017

ahojte, mam týden na to aby se mi spustil spontánní potrat jinak mě čeká kyretáž níž se chci vyhnout. Mate některá zkušenost jak napomoct tomu aby jsem se sama vycistila? Dekuji

hani1234
15. pro 2017

@bublinka1080 Já tohle zažila tenhle rok už dvakrát :( A teď naprodruhé jsem pila sporýš lékařský , spolu se zázvorem , řebíčkem .. sporýš je hodně hořký , doporucuju med a citron . Trosku se to srazí . A pak samozřejmě kontryhel .
Během 3 týdnu jsem se moje tělo vyčistilo . Měj hodně sil !!

stuplakova
20. pro 2017

Myslím že maliník je na podporu činnosti dělohy a nedoporučuje se pít těhotným, ale až při porodu, tak ve tvém případě by ti mohl pomoci. Ať se ti to podaří samo.

ellive
20. pro 2017

Jsem čerstvé po SP u ZT a co mi moc pomohlo ke Malinová směs od dědka korenare a tinktura šalvěje. Čaje jsou slabé, tinktury jsou silnější a klidně do dej dvojnásobnou dávku než je uvedeno. Určitě si vybav homeopatiky Senica Montaně 9 ch a bez už teď 2 c denně 5 kuliček , je to na lepší průběh a lepší hojení. V kterém tt jsi?

ellive
20. pro 2017

Oprava - telefon si děla co chce- arnica Montana

ellive
20. pro 2017

Jinak já čekala 2 týdny , takže pokud by to šlo a lékař tě bude mít pod kontrolou, klidně to odlož ještě o týden.

jednoducho_maria
Odpověď byla odstraněná
Zobraz