Špinění před ms. Mohlo by to být nedostatkem železa nebo používáním sexuální pomůcky?

3. bře 2022

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se to také někomu nestalo než půjdu k Dr má dovolenou takže až příští tyden. HA neberu a o miminko se nesnažíme ms mám dostat cca 9.3 ... s přítelem jsme si objednali z netu “hračku” 23.2 jsme si udělali hezky večer sex zkusili jsme “hračku” všechno v pohodě ale 24.2 ráno jsem začala špinit byl to poslední den ovulace tak jsem si myslela ze je to špineni z ovu ale už špinim 8 den není to na vložkou jen když se utřu. Během dne to zmizí a třeba k večeru zase začnu špinit někdy jen hnědé špinění a někdy i slabě s krví. Břicho mě nebolí. Nevím jestli to muže být z té hračky nebo něco jiného. Před týdnem jsem začala užívat magnézium jelikož mám nedostatek železa mohlo by to byt i tím ? Nikdy jsem tohle neřešila děkuji.

vikysek0987
3. bře 2022

Nemyslím, že třeba běžet hned k dr.,pokud by to trvalo déle, nebo jsi měla potíže,pak ano...Spíš se jedná o nějakou hormonální nerovnováhu....Magnezium na nedostatek železa??Hořčík se užívá na něco jiného ne??

tasimia
3. bře 2022

Těhotná nejsi? Spinila jsem tak samo 🙂.

lenerka1
3. bře 2022

@vikysek0987 Laicky řečeno, bez dostatečné hladiny hořčíku tělo nedokáže železo z potravy správně využít. Nedostatek železa totiž může mít více příčin než jen jeho malý příjem (nebo i ten nedostatek hořčíku), např. manžel měl problém se zánětem ve střevech, roky bral železo v tabletkách, pořád nízké, když jsme zvládli zánět, železo se samo doplnilo ze stravy a tabletky už roky nepotřebuje.
U hořčíku bych se divila, kdyby způsoboval špinění, ale je možné snížit dávku nebo pár dní vynechat úplně, spíš bych to tipla na rozházený progesteron (nebo to těhotenství). I kdyby hračka způsobila drobné poranění, zdá se mi to dost dlouho, to už by snad bylo zahojené...ale nejsem lékař, jen si tak uvažuju.