Dobry den,
chtela bych se zeptat, zda nekdo nema zkusenosti se spinenim pred MS.
JIz 9 mesicu spinim pred MS, lisi se to, nekdy 2 dny, nekdy i tyden. Byla jsem na vsech vysetrenich - krev, UTZ, atd a nic nenasli. Chteji nasadit na par tydnu antikoncepci na srovnani, ale to ja nechci.
Chtela bych se zeptat, zda je na to nejaka prirodni latka (bylinka, kapicky) a zda spineni melo vliv na otehotneni.
Dekuji vsem.
Zkus brát Ascorutin a pít vodu s citrónem, jez hodně zeleniny, hlavně zelenou listovou část.
Já měla problém se špiněním kvůli slabým cévkám, prostě na počátku těhu praskaly i třeba při kýchnutí a doktor mi řekl, že místo ascorutinu mám sníst denně dva pomeranče a ejhle, po pár pomerančích (cca 5-6 za týden, po dvou denně bych se asi osypala 😀 ) se to opravdu zlepšilo. Jinak to co píše @galatea_a je taky velmi dobrá rada a snad by to mělo pomoci. 🙂
Já špinila po porodu vždy už cca týden před menstruací. Chtěli jsme druhé dítě, takže jsem z toho byla nešťastná, že to kvůli tomu nepůjde. Googlila jsem kde co, kvůli početí jsem po čase koupila Nosifol, Macu a vitamín B6. Nakonec jsem šla i k dr., ten mi řekl, že by to špinění nemělo být překážkou. Ale nabral mi krev na vyšetření hormonů. Pro výsledky jsem si šla už těhotná, takže skutečně to špinění vliv nemělo.