Špinění po orgasmu. Máte zkušenost?

25. črc 2022

Mám problém, občas se stane, že po orgasmu začnu lehce špinit (jen po utření, vložku nepotřebuju). A vždycky hned po orgasmu, když si odskočím na WC podruhé tak už nic. Na gyndě jsem byla celkem nedávno, všechno bylo v pořádku, i cytologie. Máte zkušenosti?

lencaa11
26. črc 2022

Může to bejt čípkem a na cytologii bych se nespolehala je nespolehlivá 👍

autor
26. črc 2022

@lencaa11 Jako že cytologie může být špatná i když podle výsledků ok?

lencaa11
26. črc 2022

Ano neni 100 % mám vlastní zkušenost pokud jen spinite po sexu -orgazmus není to v pořádku zda jen jednou tak ok ale ne pořád

hasara33
26. črc 2022

A bývá to vždy po každém orgasmu? A jak dlouho už to takhle máš? Já bych totiž z toho nedělala úplně katastrofické závěry, protože přeci jen tam dole je všechno velmi prokrvené a při orgasmu ještě víc a může se prostě stát, že máš slabší cévní stěny a při orgasmu ti prostě nějaká malá cévička praskne 🤷‍♀️ vzhledem k tomu, že si trošku krve jen utřeš a pak už nic, tak bych sazela na tohle .... 😉

autor
26. črc 2022

@lencaa11 Pořád ne, jen někdy...já si říkám jestli není taky problém že teď je sex tak jednou za 1-2 měsíce...

autor
26. črc 2022

@hasara33 Ne po každém ne. Stalo se mi to během letoška asi třikrát, max.4x. A není to ani krev, jen růžové špinění.

hasara33
26. črc 2022

Tak v tom případě jsem si na 99% jistá, že to je jen prasknutá nějaká malá cévka v důsledku orgasmu 😉

autor
26. črc 2022

@hasara33 Jsem chtěla udělat pokus jestli to bude zas to samé, tak jsme se dneska s manželem měli zas rádi a dneska nic, bez problému...

andelka
26. črc 2022

Mně se to stává už několik let. Pravidelně. Veškerá vyšetření v pořádku. Teď beru HA a je to lepší. Záhada.