Dobrý den chci se zeptat tenhle měsíc sem začla nějak špinit už 15DC ale ms sem měla minuly měsíc o 10 dnů později je tu šance že při tom špinění sem mohla otěhotnět nevim jak to teď brát protože sem jen měla slabou krev na vložce a při utření jinak to mám vždy dva dny silný a pak slabší a teď to trvalo s pauzami asi 9 dnů přišlo mi to divný a taky bez bolestí nebolelo mě břicho ani prsa jako vždyť prostě to bylo jiný ale stalo se mi to poprvé takže nevim.. děkuji za odpovědi
@klaudi00 zatím ne. Měla sem to normálně dostat až teď 18 a zatím nic a jinak v únoru 4
Udělejte si test 😀 a plánujete mimi?
@klaudi00 ano plánujeme snažíme se noo ale nevim ani kdy mám přesně ovulaci a tak .. když to mám tak rozházený
@klaudi00 jako myslíte že je tady šance že by se mohlo zadařit? Já se toho bojím že tam nic nebude právě 😂🙈
Já jsem taky právě ve fázi testování už jsem z toho fakt blbá 😀 taky nevím kdy mám ovulaci. Dělala jsem si test a je tam asi duch poslední ms jssm měla 7.1 😀tim padem jsem musela zapadnout hned po ms takze tak 😂 ja vam přeji dve // at vše dopadne jak má ♥️ udelejte zitra rano test a dejte vedet
@klaudi00 dobře děkuji moc 🙈😊 já ovulaci měla mít prý 4 ale když sem začla 6 špinit tak asi nee no
Test sem zatím nedělala ale mám asi dva dny silnější výtok dnes i trochu bílý tak nevim jestli spíš nebyla teď ovulace 🙈 trochu mě bolí i v podbříšku
@kristynapokorna tak co? Jak to dopadlo? Dostala jste to toho 4. ? Ja to mela taky dostat 4. A nedostala 😄
@klaudi00 Ahoj zatím nic počkám ještě pak udělám test
Tak drzim palce ♥️
@klaudi00 děkuji moc
Dobrý den, já bych asi zašla spíš k lékaři 🤔 a dělala jste si test?