Ahoj, docela se za toto stydím tak anonymně.. Zhruba měsíc mě trápí jeden problém a zajímalo by mě, zda máte někdo podobnou zkušenost. Nacházím na kalhotkách mírně hnědé, mokré špinění v oblasti konečníku. Nemůže to být z toho že bych se blbě utřela, po velké potřebě se vždy myju. Mám to opravdu až teď poslední měsíc cca, nedoprovází to žádná bolest, svědění, pálení nebo krev. Hemeroidy jsem nikdy neměla, nevím zda to nemůže být právě to, ale všude čtu že ty doprovází příznaky, které já nemám. Není příjemné se podívat na kalhotky a vidět to.. Na internetu vám po vyhledávání vyjede hned nádorové onemocnění apod.. Měla jste to nějaká také ? Nebo nevíte co by to mohlo být ? Popřípadě mám radši letět k lékaři ? Snažíme se o miminko, myslíte že mi tohle může komplikovat/zabraňovat otěhotnět ? Děkuji moc. :(
trva to mesic a nijak si to neresila? nereknu, kdyby to byly dva tri dny a proslo to, tak okej, zapomene se na to. ale kdyz to je tak dlouho, proc nejde k lekari? predpokladam, ze si to nezkousela nejak podomacčky prelecit...