Prosim o radu, vzdy pred menstruaci zhruba 4 - 5 dni spinim, na to uz jsem si zvykla, ale ted mi to zacalo jiz 11 dni pred menstruaci. HA neberu jiz rok a dlouho trvalo nez se mi to jaks takz srovnalo. Chteli bychom miminko, snazime se zhruba 4 mesice,zatim tomu nechavame volny prubeh. Mate nejakou radu co s ti ? ( krome navstevy lekare). Osvedcene bylinky, leky apod. Dekuji za rady
Já to měla po vysazení antikoncepce asi tři měsíce než jsem otěhotněla. Brala jsem to jako ovulační špinění, sice to byla otrava, ale v pohodě jsem otěhotněla i s tím. Pila jsem jen kontryhelový čaj na úpravu cyklu.
Tyden pred ms vzdy slabe krvacim, zasla jsem na gyndu a tam mi doktor oznamil ze se jedna o polypy v delozni stene. S nejvyssi pravdepodobnosti me ceka zakrok. A taky to je jeden z duvodu pred nemuzu otehotnet.
Ješte mi prosim řeknete, od kdy je možne mit slabe špiněni ale přitom jde o uhnizdovani vajička. Snažime se o dite, zak me napadlo jestli muzu byt tehotna a s tim spojene nepravidelne spineni. Dekuji za rady
Ahoj. Mně na gyndě poradil doktor brát od cca 15. dne od ms Ascorutin cca 10 dní. KOupíš ho normálně v lékárně. Asi po 3 měsících braní vše přestalo.