Ahoj holky prosím vás chtěla jsem se zeptat.. měla jsem dostat měsičky 5 února.. 6 února jsem dostala jen špineni a po utřeni jen hnědé výtoky, a žádná krev myslíte že se mi menstruace ještě spustí normálně? Nebo co to může znamenat? Děkuji za odpověď
@pajasala zkusím .. jen to špineni trvá už 3 dny tak jsem si myslela že to těhotenství nebude moc se tomu nerozumím
@meronym pokud neumíš normálně odpovědět tak mi tady nic nekomentuj... Od toho to tady je aby se ženy ptali a nebo říkali co mají za problém.. díky za pochopení
@martinececka Jenomze na tvuj dotaz se da odpovedet jenom s vesteckou kouli. Jak nekdo tady muze vedet, co to znamena a jestli se ti jeste spusti menstruace? 😲
Ano ptala jsem se jestli to tak někdo neměl pokud se ti nelíbí co jsem tady napsala tak nemáš vůbec nic psát
@martinececka I kdyby to tak nekdo mel a odpovedel, tak to pro tebe prece nemuze mit zadnou vypovidaci hodnotu. Napr. jina zena byla pri techto priznacich tehotna, tak jses i ty? Asi ne, ze? Ten dotaz je mimo, ale uz nebudu nic psat.
Tak jak dopadl test?
@martinececka Mám to podobně, 3-4 dny hnědé špinění, až poté se rozjede menstruace. Pakliže to byly jen ty 2 zmiňované dny a nyní již nic, je i možnost, že se to nerozjede a budou // Záleží i na tom, kolikátý DC zrovna jsi 🙂
@martinececka Je to tam, přeji, ať krásně sílí 🤩🍀
@mimig děkuji moc ❤
Ano
Gratulaceee🥰☘️
Udělej tt