zdravím jsem 3 měsíce od samovolného potratu 14.9 jsem si delala test na nem bylo 2-3 tydny 16.9 jsem si delala dalsi test bylo na nem 1-2 tydny zacala jsem slabe spinit hnede jeste vcera me pani doktorka delala ultrazvuk a jelikoz podle vypoctu jsem byla 4 plus 1 tak na ultrazvuku nic nevidela obednala me za 14 dni na kontrolu a napsala mi utrogestan a ascorutin mohu se zeptat za jak dlouho vam to zabralo kdy jste prestali spinit po lecich dekuji
ono ja jsem prvni test delala skoro vecer a druhy test jsem delala rano
HCG by mělo růst,a pokud je dělaný druhý test ráno,tak o to více by mělo být HCG vyšší a ne naopak, takže tohle asi nebude úplně dobré znamení🙄
ja jsem pri druhem tehotenstvi prave zacala spinit v 5 tydnu a spinila jsem az do konce tehotenstvi i pri lecich
Po lécích jsem přestala špinit za pár dnů. Nakonec to byl ale stejně potrat (zamlklý). U tebe bych se bohužel připravila na to, že to dobré nebude. Pokud po dvou dnech test ukazuje méně než předtím, tak to spíš vypadá na brzký potrat a tím utrogestanem si to bohužel jen oddalis. Já díky tomu pak musela vzít potratové pilulky, prostě se to drželo.
vcera jsem si delala test byla jsem 1 den po vynechani MS a ten pred tim jsem si delala 1 den pred MS
tak jsem to nevydrzela a delala ted test mam 2 dny zpozdeni a test mi ukazuje zase 2-3 tydny
@rybakova90 Počkejte si na kontrolní ultrazvuk, z testů kolikrát ani nic nevyčtete, stejně jako tehdy já. Když jsem měla v den ms dálnice, tak pár dní a bylo po všem a naposled v den ms slabé dvě čárky a celé těhu ok. Nezbývá než čekat na ultrazvuk
@rybakova90 u mě to nezabralo, ono asi není ani dobré znamení, že hcg slábne.ted je to bud anebo no