Snažíme se o mimi, jaké vitamíny máme s přítelem užívat?

verca218
29. lis 2016

Ahojky holky jsem tu nová a chtěla bych od Vás radu. S přítelem se snažíme o mimi rok a zatím marně. K lékaři jsem zatím nešla říkala jsem si ze bych zkusila nějaké vitamini na podporu plodnosti. Na netu jsem objevila Nosifol... jen nevím zda mohou Nosifol užívat i chlapi a zda jim nejak pomuze a jestli neni urcen primo pro zeny nebo jestli je možné ze ja bych napr. užívala Nosifol a přítel FertiMan. Nevím jestli není lepší užívat spolecne vitamini od stejné značky nebo jestli se to může takhle nakombimpvat.... moc děkuji za odpovědi!! 🙂

pet359
29. lis 2016

ahoj,
zkus mrknout na bylinné kapky Gynex - užíváš je jak ty, tak partner....hlavně jsou to bylinky, ne žádný prášky....to se mi líbí....já užívala kvůli jiným problémům, ale je to i na plodnost....
a mrkni na recenze...spousta lidí to tam hrozně chválí, že jim pomohly kapky v početí....

pet359
29. lis 2016

@verca218 ještě jsem chtěla říct, že jsem užívala kvůli jiným problémům, ale taky jsem asi po měsíci užívání otěhotněla 😅 tak nevím.... 🙂

verca218
autor
29. lis 2016

@pet359 určitě kouknu... jsem ráda za každou radu!! Po novém roce chci zajít k lelari ale momentálně to chci podpořit aspoň takhle!🙂

77moona
29. lis 2016

I mně pomohl Gynex, měla jsem velmi nepravidelnou MS a strašně dlouhé cykly. Gynex pomohl.

verca218
autor
29. lis 2016

@77moona ja mám MS v pořádku v pravidelném cyklu. Koukala jsem teď na něj na netu a jsou na něj celkem fajn recenze.... tak jako na dalších plno výrobků teď ale vybrat ten nejlepší...😅😒

77moona
29. lis 2016

@verca218 Akorát mi trošku vadila ta jeho lékořicová chuť. Ale určitě zkuste.

pet359
29. lis 2016

@77moona jj, ta chuť je jaksi...až moc silná 😀 ale já to spolkla a hned zapila vodou....abych to vůbec necítila a nebo mám pocit, že to jde rozmíchat v pití....